vrijdag, oktober 10, 2014

Participatiewebsite om Haagse ideeën uit te wisselen



Buurtinitiatief zoals Burendag nu te organiseren via speciale website van gemeente Den Haag


RTVWEST 08.10.2014 Hagenaars die bewoners uit hun buurt bij elkaar willen brengen voor een leuke activiteit, kunnen dat vanaf nu doen via een website. De site 'Jouw Initiatief' brengt buren samen die ideeën hebben over hun wijk en de plannen willen uitvoeren.

Met het nieuwe online platform wil de gemeente buurtbewoners verbinden. Op de website staan projecten uit de hele stad Den Haag.

Zie je een leuk project uit een andere wijk? Dan kan je die, met behulp van de site, ook makkelijk in je eigen buurt organiseren. De website wordt door inwoners zelf bijgehouden. Lees verder
gerelateerde artikelen:
Geen media28-05Gouda sluit zich aan bij burendag

Participatiewebsite om Haagse ideeën uit te wisselen
Den HaagFM 08.10.2014 Wethouder Rabin Baldewsingh heeft dinsdagavond een website gelanceerd waarop Hagenaars hun ideeën voor hun leefomgeving kunnen uitwisselen.

Mensen die een idee hebben om hun buurt duurzamer, groener, gezelliger of socialer te maken kunnen via de website ook in contact komen met andere mensen die willen meedenken en meedoen. De website wil op die manier initiatiefnemers, vrijwilligers en deelnemers bij elkaar brengen.

Er staan al tientallen initiatieven op de site, zoals een oproep voor Buurtmoeders in Transvaal, een seniorenkoor en een groot aantal cursussen. ...lees meer