zaterdag, september 13, 2014

Incassobureau legt boedelbeslag bij De Keet Schimmelweg 200


In het pand De Keet op de Schimmelweg 200,  waar indertijd het Jongencentrum zat, is in opdracht van de gemeente Den Haag (Centrale Vastgoedorganisatie Den Haag (MVGM)) via de deurwaarder beslag gelegd op de inboedel vanwege een achterstallige huurbetaling. Er staat namelijk een betaling open van 9.692,11 euro (incl. incassokosten).

Het pand bleek gehuurd te worden door de Stichting Buurtvrienden (Djessica Camilla Koole, Danckertsstraat 63 Den Haag). Zij was echter niet bereikbaar om de financiele problemen te bespreken.

Nadat de spullen van waarde in beslag waren genomen, werden de restanten gewoon op straat gedumpt. Dit tot grote ergernis van de buurtbewoners. De straat leek wel een openbare markt.


Ook lagen er vertrouwelijke documenten tussen de troep !!!! 
Dit kan toch niet zo maar ????

Gauw gebeld dus naar Incassaoburau Boiten/Luhrs, Leyweg 523D, 2545 GD Den Haag, 070-4165500,  !! Helaas ze waren al het weekend in.


Uiteindelijk werd later de rommel toch vewijderd. Wel bleven er nog restanten van verf liggen op de oprit. Hopelijk wordt dit ook nog aangepakt.

Terugblik  

De Keet:

Een paar jaar geleden hadden we nog van die die  financiële ’probleempjes’  bij het Welzijnswerk in Den Haag. Er was TOEN dus een financieel probleem ontstaan bij een aantal Welzijnorganisaties (BOOG, St. MOOI). Tevens kwamen een aantal stadsdelen geld te kort tbv het Welzijnswerk. Dit alles heeft geleidt tot het ontslag van nogal wat harde werkers.   


Notabene een flink aantal Welzijnspanden moest gedwongen sluiten !!!!! 

De grote Herverdeling was toen (2004/2005) het Toverwoord !!!! 


zie ook: jongerencentrum De Keet aan de Schimmelweg definitief dicht !!zie ook: Handtekeningenactie SP tegen sluiting bibliotheek Spoorwijkzie ook: Bezuinigingen, een Rode Lente ook in Den Haag ???zie ook: De Posthoorn praat met bezorgde bewoners in Spoorwijk over de bezuiniging in Welzijnslandzie ook: Bezuinigen op Welzijnswerk ook in Spoorwijkzie ook: Bezuiniging welzijnswerk: Pennywise en PoundfoolishWederom Bezuinigen in het Haags Welzijnswerk