maandag, september 15, 2014

Buurtprijs Oranje Fonds gaat naar Spoorwijk


Den HaagFM 15.09.2014 Het Oranje Fonds reikt vrijdag aan Bewonersorganisatie Spoorwijk een Buurtcadeau van 3.000 euro uit. In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het Oranje Fonds altijd een organisatie met het Buurtcadeau. Zo hebben ook alle omwonenden langdurig profijt van de straatprijs.

Marjan Wesselingh, de voorzitter van de Bewonersorganisatie Spoorwijk, is erg blij met het Buurtcadeau. “Van het geld gaan wij de toegangsweg naar park- en speelvoorzieningen meer in beeld brengen. Wij denken door middel van het mooi en opmerkelijk maken van deze toegang, mensen meer te stimuleren er ook vaker gebruik van te maken. Waardoor ook meer ontmoeting plaatsvindt in de wijk.”
Het Oranje Fonds is het nationale fonds voor sociale initiatieven. Per jaar besteedt het fonds 28,7 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds. Dit is het negende Buurtcadeau dat het Fonds uitreikt in Den Haag. ...lees meer

3 Comments:

Blogger shaungo roy said...

Betaalt uw klant de vordering volledig, ontvangt u het volledige factuurbedrag! incassobureau

4:07 a.m.  
Blogger shaungo roy said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

7:19 a.m.  
Blogger shaungo roy said...

Betaalt uw klant de vordering volledig, ontvangt u het volledige factuurbedrag! incassobureau credifin-nederland.nl

7:20 a.m.  

Een reactie posten

<< Home