vrijdag, januari 02, 2015

Autobrand op de Schimmelweg

Autobrand op de Schimmelweg


Auto in brand (gestoken?) Schimmelweg
Regio15 29.12.2014 Exact om middernacht kwam er een melding van een autobrand op de Schimmelweg binnen bij de brandweer alarmcentrale.
En die melding bleek te kloppen: bij aankomst bleek de auto ‘van voor tot achter’ in lichterlaaie te staan. De brandweer kon dan ook niets meer redden; de auto is uitgebrand.
Het vermoeden bestaat dat hier brandstichting in het spel is. De resten zullen daarom ongetwijfeld bekeken worden door het autobranden-team van de politie Den Haag, wat altijd actief is in de periode rond de jaarwisseling.
Video en foto’s: Donny Kooistra  Lees meer…

Auto uitgebrand op Schimmelweg Den Haag
RTVWEST 29.12.2014 Op de Schimmelweg in Den Haag is een auto volledig in vlammen opgegaan. De brand brak in de nacht van zondag op maandag kort na middernacht uit.
Brandweermannen hebben nog gepoogd het vuur te blussen. Maar de reddingspoging was tevergeefs.  Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend.  Bij de brand raakt niemand gewond. Lees verder

Auto uitgebrand op Schimmelweg
Den HaagFM 29.12.2014 Op de Schimmelweg in Spoorwijk is een auto volledig in vlammen opgegaan. De brand brak in de nacht van zondag op maandag kort na middernacht uit.

Brandweermannen hebben nog gepoogd het vuur te blussen. Maar de reddingspoging was tevergeefs. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend. Niemand raakte gewond.…lees meer