zondag, november 23, 2014

Winteroogst in Laaktheater 23.11.2014

2014-11-23 - WInteroogst

 Oogst A3 Poster voorwebsite
Zondag 23 november
Winteroogst
13.00-17.00 uur
Voor jong en oud en helemaal gratis!

Bij een knisperend vuur vieren wij Winteroogst. Winteroogst? Ja! Natuurlijk. Want ook in de winter valt er genoeg te oogsten. Winteroogst is een middag vol inspirerende sprekers, wijn en gepofte kastanjes.
Aanmelden hoeft niet dus kom gezellig langs

Programma Winteroogst
13.00 uur 
We openen Winteroogst met de uitreiking van het boekje Oogst. Een boekje vol prachtige interviews met tuinders van de Hobbytuinen aan de Schimmelweg.
13.30 uur
Ga mee met de eetbare plukwandeling door Laak, laat je inspireren over wat jij allemaal kan doen in het Haagse Groen (ism Haags Milieucentrum).

14.00 uur
Kijk en fotografeer groen op een andere manier of denk even nergens aan en ga heerlijk aan de slag met alles wat je tijdens de herfst vindt

14.30 uur
Luister naar het verhaal over de Haagse Stadswijngaard of schrijf een haiku. Ook gaan we weer kijken en fotograferen en het vuur gaat aan en we starten met het poffen van kastanjes en aardappelen! Mmmm...

15.00 uur
Tijd voor die kop warme chocolademelk en geniet van prachtige gedichten, haiku's en verhalen van de mannen van Vadercentrum Adam op verschillende plekken in het theater. En grijp die kans om een keer ijsbloemen te gaan maken.

15.30 uur
Even opladen met tai chi, we bekijken de foto's die eerder op de dag gemaakt zijn en je kan nog steeds luisteren naar verhalen van de mannen van het vadercentrum Adam.

16.00 uur
Rachelle Eerhart vertelt een inspirerend verhaal over Eetbaar Den Haag of laat alles van de dag rustig tot je komen met een zitmeditatie

16.30 uur
Soep, wijn, fijne mensen en een goed gesprek. Zo sluiten wij Winteroogst af!

Winteroogst wordt mede mogelijk gemaakt door: Haags Milieucentrum, Eetbaar Den Haag en de Haagse Stadswijngaard.

Terugblik.