woensdag, oktober 15, 2014

Donderdag 16 oktober MatchMarktAl het moois, leuks, goeds en lekkers uit Laak in een mooie doos, wat een mooi cadeau!
Graag nodigen wij je uit voor onze volgende MatchMarkt, die dit keer in het teken staat van Cadeau pakketten uit Laak!
In oktober starten we met onze nieuwe serie van 4 MatchMarkten. Binnen ons thema Liever Locaal beginnen we met een nieuw product in Laak: het samen maken (ontwerp, inhoud, opslag en distributie) van ong.15.000 Kerst/cadeau- en/of Welkomstpakketten voor nieuwe inwoners.

Voor wie?
Voor alle ondernemers, ZZP’ers, scholen, culturele instellingen, bewonersorganisaties, verenigingen en zorginstellingen uit Laak die producten en diensten te bieden hebben en meer bekendheid, omzet of toeloop willen van binnen of buiten onze eigen wijk.

Datum: Donderdag 16 oktober                                                                       
Tijd: 15:30 - 18:30 uur
Locatie: De Lunchboxx, Binckhorstlaan 135 (binnen/links in het MOOOV gebouw).
Kosten: Geen, wij nodigen je uit!
Soorten pakketten
De afgelopen 2 jaar hebben we elkaar in Laak beter leren kennen. We realiseren ons meer en meer hoe rijk we zijn door wat we samen te bieden hebben. Hoe kunnen we nog meer mensen kennis laten maken met wat er in Laak te vinden en te doen is?
Wij willen samen met jullie cadeaupakketten uit Laak maken. Een pakket dat echt een cadeautje is voor de ontvanger. Een cadeau dat je prikkelt om Laak op een verrassende manier verder te ontdekken. En tevens een kans voor de ondernemers en (maatschappelijke)organisaties om zichzelf op een bijzondere manier te presenteren.

Een ‘Welkom in Laak’-pakket voor nieuwkomers
Het nieuwkomerspakket is een cadeau voor alle nieuwe bewoners die zich vestigen in Laak. Het is gratis af te halen voor de bewoners. In het pakket zit een aantal echte cadeautjes, en daarnaast kortingsbonnen om Laak te verkennen en informatie om Laak beter te leren kennen.
Het nieuwkomerspakket is gratis voor bewoners die het ontvangen en moet dus “uit kunnen”. Dat betekent dat kosten voor het maken en de distributie komen uit de opbrengsten van diegenen die betalen om zich te promoten en of er informatie in stoppen.
De vraag is hoe maken we het pakket zo dat het aantrekkelijk is voor de nieuwe bewoners dat ze het ook echt ophalen, gebruiken en waarderen. En tegelijkertijd hoe maken we het pakket zo dat (wij als) ondernemers en (maatschappelijke) organisaties in Laak zich goed kunnen presenteren.

Leuks en Lekkers uit Laak- Kerst/cadeau-pakket
Het Kerstpakket is een cadeaupakket waarvoor wordt betaald. De waarde van een kerstpakket is vaak wel hoger dan de prijs die er voor wordt betaald, dat maakt het aantrekkelijk. De term Kerstpakket is slechts synoniem voor een cadeaupakket dat ook geleverd kan worden voor andere feestdagen of gelegenheden.
Het doel is niet om zomaar een nieuw kerstpakket te maken, maar een pakket waarin Laak kan laten zien hoe leuk, stoer, bruisend en duurzaam we zijn. Het is een net even anders-dan-anders pakket.

Iets voor jou?
Wil jij een bijdrage leveren aan het maken van deze cadeaupakketten in Laak? Zie je jouw product, dienst of informatie op deze manier graag breed verspreid worden? Of ben jij de aangewezen persoon om te praten over de vormgeving, logistiek en verspreiding? Meld je aan! 


Aanmelden
Beantwoord deze mail met iets van Ja of Nee anders blijven we maar mailen, of vul je gegevens in opwww.quartierlaak.nl/contact. Stuur deze mail gerust door naar jouw netwerk!
Nog meer inhoudelijke details? Bel Sandra: 06-12446775
Volg ons via onderstaande buttons en blijf zo op de hoogte!
 
Met energieke groet!
 Petra Hiemstra                      Jurienne Hollaar                      Sandra van de Waart
Het waarde creërend netwerk van Laak!