woensdag, november 28, 2018

Nieuwsbrief Laaktheater 23.11.2018

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.23 november 2018
 

Winterweken in december

Beste vriend, bezoeker, bekende van Laaktheater,

De gezelligste maand van het jaar vier je ook in Laaktheater met mooie voorstellingen, film en leuke activiteiten.

sinterklaas in laaktheater

Op 5 december maken we er een feestje van in het theater. Vanaf 13.00 uur loop je gezellig bij ons binnen om lekker te knutselen. Om 14.00 uur is er een korte voorstelling: De schat van Sinterklaas en om 14.30 uur vertonen we Trippel Trappel Dieren Sinterklaas (film). Lees meer.

thuis, ontheemd #2 - Rajae EL Mouhandiz

In haar eerste solovoorstelling neemt Rajae je mee naar bijzondere plekken en momenten in haar leven. Op 7 december om 20.00 uur speelt zij haar eerste try-out van deze ontwapenende muziektheatervoorstelling. Beleef haar bijzondere verhaal over de ruimte die een vrouw mag en kan innemen; met storytelling, muziek en video. Lees meer.

de reis naar de noordpool -
gezellige familiemiddag (gratis)


In de winter is het soms bijna net zo koud als op de Noordpool. Op zondag 9 december vanaf 14.00 uur doen we gezellige lichtjes aan en maken we het binnen lekker warm. In het kader van Feest aan Zee toveren het theater om in een winters sprookje, met sneeuw, ijsberen en iglo’s. Er zijn workshops en om 16.30 is er een leuke winterse voorstelling. Kijk hier voor het volledige programma.

Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!
DOORGEEFKAARTJES
WEBSITE

Film: Satan zei “dans" / Szatan kazał tańczyć
ZA 8 DEC/SOB 8 Grud. – 20.00 u/godz.
| 16+ | € 3 / € 1,50

Karolina is een jonge kunstenaar die geniet van het leven met alcohol, feestjes en drugs / Karolina jest młodą artystką, korzystającą z życia w którym alkohol, narkotyki i imprezy zapełniają pustki... Pools gesproken, Engels ondertiteld / po polsku z angielskimi napisami
Lees verder

Jeugdfilm: Coco
WO 12 DEC – 14.30 u / € 3 / € 1,50 (Ooievaarspas)

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.
 
Lees verder

Bollywoodfilm: Humari Adhuri Kahani
ZO 16 DEC – 14.00 u / € 3 / € 1,50 (Ooievaarspas) 

De film vertelt het waargebeurde verhaal over een onbeantwoorde liefde. Humari Adhuri Kahani geeft ons een emotioneel perspectief op de traditionele Indiase vrouw.
Lees verder

Fame, de musical
ZA 22 DEC t/m VR 28 DEC / € 3 / € 1,50 (Ooievaarspas) 

Fame vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf het moment van hun auditie tot aan het eindexamen. Ze hopen allemaal op een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant.
Te zien op:
ZA 22 december (19.30u)
ZO 23 december (14.30u)
DO 27 december (14.30u)
VR 28 december (14.30u en 19.30u)
 
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den Haag, ZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by Mailchimp