woensdag, januari 31, 2018

Nieuwsbrief Laak Theater 31.01.2018

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.31 januari 2018
 

Een Bomvolle Start

Beste vriend, bezoeker, bekende van Laaktheater,

Het is alweer bijna februari. We waren een beetje stil de afgelopen maand. We waren namelijk keihard aan het werk om voor jullie een leuk en divers voorjaarsprogramma neer te zetten bomvol grappige, spannende, muzikale en mooie voorstellingen en films. 

MAAK KENNIS MET....
We begonnen het nieuwe jaar met heel veel energie en *drumroll please* niet één maar twee nieuwe collega’s! Vanaf januari wordt ons team versterkt door Sigrid de Zwart en Damani Leidsman.

  
Sigrid is een ervaren communicatieadviseur die veel interesse heeft in marketing, social media en storytelling. Daarnaast runt ze haar eigen communicatiebureau en staat ook zelf vaak op of voor het podium.

 
Damani is een jonge bevlogen en een getalenteerde danser, zanger en professional die zich bezig gaat houden met Community arts.

THEATER EN FILM 
Op 3 februari nemen Amro Kasr (27) en Tim van den Heuvel (29) ons mee in de betekenis van man-zijn in deze verwarrende tijd van ‘me-too’ en ‘pappadagen’ met de theatervoorstelling
What's in a man, The Man Squad.

Op woensdagmiddag hebben we, zoals je gewend bent, leuke films zoals Verschrikkelijke Ikke 3The Boss Baby en Storks. Verder hebben we een op historische gebeurtenissen gebaseerde muziektheatervoorstelling De Tweede Wereld, een Pools ondertiteld Valentijnsfilm The Art of Loving en een urban avond met optredens van opkomende Haagse rap artiesten Next Up!

KROKUS KABAAL
Vanaf 27 februari is het weer Krokus Kabaal in alle cultuurankers van Den Haag en kan je een kijkje nemen in de keuken van Laaktheater. Elke dag zijn er allerlei voorstellingen en allerlei leuke dingen te doen. Met onder andere workshops van CircasoArt-S-Cool en de voorstellingen Pim & Pom - Het Feestelijke FiepboekRood CapejePicknickMarrakech in 1000 en één klanken en Isabella Frikadella.
Dinsdag 27 februari tot en met vrijdag 2 maart staat er om 12.00 uur voor iedereen een lekkere lunch in de foyer, en gaan we met zijn allen aan tafel. Tijdens de lunch kan je meedoen met kleine optredens of gewoon lekker luisteren. Of je kan met elkaar knutselen aan de grote tafel. Kom je ook?

We wensen jullie een zonnige voorjaar en graag tot ziens.


Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!
AGENDA
TIP EEN VRIEND

What's in a man, The Man Squad (16+) | za 3 februari | 20.00 uurW

Wat betekent het vandaag de dag om man te zijn? Moet de oerman terug in zijn grot? Of moeten mannen vrouwelijker worden/minder man zijn? What’s in a Man, The Man Squad maakt mannelijkheid bespreekbaar en probeert die opnieuw te definiëren.
Lees verder

Verschrikkelijke Ikke 3 (6+) | wo 7 februari | 14.30 uur

Gru wordt ontslagen bij de Anti-Schurken Vereniging en krijgt last van een identiteitscrisis. Tot er op een dag een mysterieuze vreemdeling voor zijn deur staat om hem te vertellen dat hij een tweelingbroer heeft. Een broer die er alles voor over heeft om net zo een verschrikkelijke superschurk te worden als hij. Gru zal opnieuw ontdekken hoe goed het voelt om slecht te zijn.
Lees verder

De Tweede Wereld (12+) | za 10 februari | 20.00 uur

In de filmische muziektheatervoorstelling De Tweede Wereld van theatergezelschap LYNX bevinden twee vrouwen zich achter het IJzeren Gordijn, overtuigd van hun gelijk, op zoek naar een beter bestaan. Slachtoffer en dader in een uiterste poging hun geliefden te behoeden voor de terreur waar zij zelf onder lijden.
Lees verder

The Boss Baby (6+) | wo 14 februari | 14.30 uur 

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.
Lees verder

The Art of Loving (16+) | wo 14 februari | 19.00 uur

In the mood for love? The Art of Loving gaat over het leven van Michalina Wisłocka, een gynaecologe en sexuologe die voor een revolutie in de Poolse slaapkamers zou zorgen. Het privéleven van Halina Wislocka ging niet over rode rozen. Haar huwelijk mislukt, zij raakt verzeild in een de liefdesdriehoek en heeft een zeer moeilijke relatie met haar getrouwde minnaar. 
Lees verder

Next Up! | za 17 februari | 19.00 uur

Zaterdagavond 17 februari presenteren GoHard en Young & Zakelijk: NEXT UP! Een avond vol optredens van opkomende Haagse rap artiesten en presentatie van de nieuwe GoHard Cypher. Aanvang is om 18:30 uur, het programma begint op 19:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. 
Lees verder

Storks (6+) | wo 21 februari | 14.30 uur

Ooievaars leveren baby’s af…tenminste dat was vroeger zo. Nu leveren ze pakketjes af voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com. Junior de topbezorger van het bedrijf, activeert per ongeluk de ‘Baby Maak Machine’ die een schattig meisje produceert. Wanhopig om het meisje af te leveren voordat zijn baas het doorkrijgt, zetten Junior en zijn vriend Tulip, alles op alles om hun eerste baby af te leveren. 
Lees verder

Krokus Kabaal: Pim & Pom Het Feestelijke Fiepboek (3+) | di 27 februari | 11.00 uur

Het is een bijzondere dag, 99 ballonnen en 1 taart. Een heleboel kaarsjes, speciaal voor haar bewaard...We vieren de 100 jarige verjaardag van Fiep Westerdorp en dat gaan we samen met Pim en Pom vieren! Speciaal voor alle kinderen spelen zij een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Vol met muziek en vrolijke liedjes. 
Lees verder

Krokus Kabaal: Dorothy & Anansi (3+) | wo 27 februari | 12.30 uur

Lunchen met iedereen van het theater en genieten van een kort optreden van Dorothy Blokland en Anansi. Anansi de spin heeft altijd honger, maar nooit geld om aan eten te komen. Gelukkig heeft hij een hoofd vol met spinnen hersenen, om slimme streken uit te halen.
Lees verder

Krokus Kabaal: Circusworkshop (6+) | wo 28 februari | 11.00 uur

Kleine circusvoorstelling en circusworkshop. Leer zelf jongleren met de jeugdcircusschool van Den Haag Circaso! Wil jij in de rol van circusartiest stappen, gooien met balletjes, spelen met de diabolo en stoere piramides bouwen? Leerlingen van circusschool Circaso laten hun circuskunsten zien, waarna je in de workshop zelf aan de slag gaat. 
Lees verder

Krokus Kabaal: Het Regent Gehaktballen 2 (AL) | wo 28 februari | 11.00 uur

Een wetenschapper probeert het wereldvoedselprobleem op te lossen, maar zijn experimenten lopen een beetje uit de hand. In het kleine stadje Chewandswallow regent het drie keer per dag; tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten. Soms regent het soep en sap en soms stormt het hamburgers. Het leven in Chewandswallow is fantastisch, totdat het weer omslaat. 
Lees verder

Krokus Kabaal: Het Wortelrestaurant (AL) | wo 28 februari | 13.00 uur

In het Wortelrestaurant zie je overal wortels, klaar om geplukt te worden. De serveerster lijkt zelf ook wel een wortel! In dit bijzondere restaurant krijgen wortels een gezicht maar wat voor een? Dat bepaal jij! Rachel Zweije maakt groene interactieve voorstellingen over gezond eten, voor de allerkleinsten en de iets grotere kinderen, maar toch zeker ook voor (hun) ouders. 
Lees verder

Krokus Kabaal: Rood Capeje (4+) | wo 28 februari | 14.00 uur

Rood Capeje is een modern fantasierijk sprookje over in je dromen durven geloven en dapper zijn. Roodkapje wil ook een superheld zijn. Ze maakt van haar kapje een supercape en gaat op zoek naar superman.
Lees verder

Krokus Kabaal: DJ Yemooda (AL) | wo 28 februari | 15.00 uur 

Dansen in de disco op de muziekjes van DJ Yemooda in de foyer. Ouders kunnen een drankje drinken of meedansen!
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp