zondag, juni 30, 2013

BBQ Vadercentrum Adam 03.07.2013Komende woensdag 3 juli vanaf 17.00 uur organiseren de vrijwilligers van het Vadercentrum Adam (Stichting Haagse Vaders) en Resto VanHarte een barbecue als afsluiting van het seizoen. Hij wordt gehouden op het Jonckbloetplein, op het gedeelte voor ons centrum.


De activiteiten van het Vadercentrum zijn heel snel volgeboekt. Ook deze barbecue, voor maximaal 500 personen, is inmiddels vol. Toch kunt u zich nog aanmelden, wij passen daar dan wel een mouw aan.

Het Vadercentrum Adam organiseert in het "Centrum Jonckbloetplein" veel bijzondere activiteiten. Niet alleen voor mannen, maar voor allerlei doelgroepen. Met minimale overheidssubsidie en maximale vrijwilligerskracht bereiken wij doelen, waar anderen alleen maar van kunnen dromen. We passen een methodiek toe waardoor we trots mogen zijn op het resultaat van onze werkzaamheden.

In de junimaand hebben de 93 vrijwilligers zich weer heel actief ingezet. Zoals gebruikelijk, doen we ook nu weer verslag van een aantal van deze activiteiten in een nieuwsbrief

Namens al deze bijzondere mensen wens ik u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Bilal Sahin

Vadercentrum Adam

Onderdeel van Stichting MOOI

Centrum Jonckbloetplein

Jonckbloetplein 24

2523 AR Den Haag
070-3954097