zondag, september 19, 2010

Een nieuwe naam voor het Opgepimpte plein aan de Oltmanstraat

(klik op titel)
Prijsvraag: Verzin een naam voor het vernieuwde plein aan de OltmanstraatHet vernieuwde plein aan de Oltmanstraat en de Jeroenschool in Spoorwijk heeft een nieuwe naam nodig. Het pleintje wordt door iedereen anders genoemd “Pleintje Jeroenschool, Oltmanpleintje, Potgieterpleintje” enz.

Daarom roept St. Boog ism het Stadsdeelkantoor Laak alle bewoners van de omliggende straten (o.a. Oltmanstraat, Potgieterstraat, Van Koetsveldstraat, Schaepmanstraat) en alle kinderen van de Jeroenschool op om een leuke originele naam te verzinnen, die past bij het pleintje. De naam* zal op het openingsfeest op vrijdag 24 september officieel onthuld worden.

* de nieuwe naam zal niet officieel geregistreerd worden in het stratenregister van Den Haag. De naam krijgt een officieuze vermelding in Spoorwijk.*

Prijzen
Onder alle inzendingen wordt één winnende naam uitgekozen! Wil je weten wat je kan winnen houd dan de website van Bewonersorganisatie in de gaten: www.spoorwijk.org

Natúúrlijk wordt de winnaar uitgenodigd om tijdens de officiële opening van het plein aanwezig te zijn en de naam samen met de wethouder te onthullen.

Iedereen mag meedoen aan de wedstrijd. Stuur jouw idee vóór maandag 20 september 2010 in door de volgende gegevens in te vullen in een email naar bos@spoorwijk.org:
-Naam Plein:
-Jouw Naam:
-Leeftijd:
-Adres:
-Telefoonnummer: