vrijdag, juni 24, 2005

Mooi Laak, Mooi Spoorwijk en bovenal Mooi Weer.
Op de kruising van de Hasebroekstraat en de Hildebrandstraat was er reeds een enorme file ontstaan. En ook was er enig Blauw ter been gesneld. Wat was er nou weer aan de hand ?

Als voorproefje op het jaarlijks Kleurrijk Festival Spoorwijk was er op 23 juni het evenement 'Spoorwijk klapt uit de school'. Er was een continue programma van 17.30 tot 22.30 uur met activiteiten voor kinderen, jongeren en ouderen.

Er was onder meer het wijkdiner voor de volwassenen met de kookworkshop voor de kinderen. Ook was er o.a. theater, schminken, springkussen, kinderbraderie en de informatiemarkt.

En niet te vergeten het Panna Knock Out Toernooi ofwel het snelle en fanatieke minivoetbalspel voor de jongeren.Een speciale plek had het Podiumprogramma. Daar vond niet alleen het muziekgebeuren plaats maar ook de presentatie van de Jongerenraad Spoorwijk, Multiculturele optredens en het Laaks Kindertheater van Pierrot met een vertolking uit de musical Minous.

De hoogtepunten die avond waren; Deejay Sander, Lange Frans en Baas B. en natuurlijk de film 'De sleutel van Spoorwijk'.

Op verschillende plaatsen was er koele drank verkrijgbaar. Dit was zeker geen overbodige luxe daar het een mooi maar zeer warm weertje was.