dinsdag, augustus 21, 2018

Nieuwsbrief Laaktheater 17 augustus 2018


Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.17 augustus 2018
 

Uitnodiging

Het nieuwe seizoen begint goed! We hopen dat jij erbij wilt zijn.

HAAGS UIT-FESTIVAL
In het kader van het Haags UIT-festival trappen wij ons nieuwe seizoen af met een leuk feestje. En jij bent natuurlijk uitgenodigd. Zin in een avond vol optredens, leuke voorproefjes, demonstraties én lekker eten en drinken? Dan zien we je op vrijdag 31 augustus vanaf 16.00 uur in ons kleine maar fijne theater! Toegang is gratis.

COMMUNITY ART VOORSTELLING 'AAN DE KUST'
Speciaal voor Feest aan Zee heeft theatermaker Shida Khizou samen met een aantal wijkbewoners uit Laak een voorstelling gemaakt over een dagje aan de kust. Wie zijn die andere mensen? Wat denken en voelen ze, en wat dragen ze met zich mee in hun strandtas? Aan de Kust is een multidisciplinaire voorstelling met spoken word, dans en muziek.

Graag nodigen we je uit voor de voorstelling 'Aan de Kust' op vrijdag 14 september (première) of zaterdag 15 september om 19.30 uur. Aan de kust is een gratis voorstelling. Kaartjes kan je reserveren via: kassa@laaktheater.nl

Scroll verder voor het gehele programma in september. Er is voor jong en oud allerlei leuke activiteiten, films en theater!

Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!
AAN DE KUST
AGENDA

Opening Culturele Seizoen (AL) | vr 31 augustus | 16.00 uur

Op vrijdag 31 augustus is iedereen welkom om de opening van ons culturele seizoen bij te wonen. Het wordt een gezellige avond vol met optredens, lekker eten en drinken en voorproefjes uit wijkvoorstellingen.
Lees verder

Bigfoot Junior (6+) | wo 5 september | 14.30 uur

De 13-jarige Adam ontdekt dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Terwijl vader en zoon samen proberen de verloren tijd in te halen komt Adam er achter dat hij net als zijn vader beschikt over superkrachten. 
Lees verder

Ferdinand (6+) | wo 12 september | 14.30 uur

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.
Lees verder

Aan de Kust (AL) | vr 14 & za 15 september | 19.30 uur

Zilte lucht, bruin verbrande mensen en zonnebrand. Workshops ‘schrijven & performen’ en de eigen herinneringen aan het strand vormen de basis voor deze community art voorstelling die wijkbewoners maakten onder leiding van regisseur en spoken word artiest Shida Khizou. Aan de Kust is een gratis voorstelling. Reserveren kan via kassa@laaktheater.nl
Lees verder

Apna Ghar/ Eigen Huis | zo 16 september | 14.00 uur 

Apna Ghar is een realistisch toneelstuk dat gaat over ouderen die (gedwongen) veblijven in een woonzorginstelling. Sonia is heimelijk verliefd op Henk, maar ja, hij ziet haar niet staan. Victor wordt gediscrimineerd en Shaam Gopal mist zijn vrouw.
Lees verder

Captain Underpants, the first epic movie (6+) | wo 19 september | 14.30 uur

Sjors en Harold hypnotiseren hun schoolhoofd waardoor hij denkt dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand…
Lees verder

Mijn kleine Zeemeermin (4+) | wo 26 september | 14.30 uur

Lelie is geen gewoon meisje. Ze droomt vaak over wonderlijke zeewezens en eindeloze golven. Ze wilt niets liever dan in de zee zwemmen, maar haar moeder houdt haar weg bij de zee. Mijn kleine zeemeermin is een poëtische muziektheatervoorstelling over liefde, moed, de zoektocht naar je roots en het vormen van je eigen identiteit.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp