dinsdag, mei 02, 2017

Nieuwsbrief Laaktheater 1 mei 2017


Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.1 mei 2017
 

Nieuwsbrief mei

In Molenwijk, stadsdeel Laak wonen 47 culturen naast elkaar op een paar vierkante meter. Hoe doen ze dat? Nieuwsgierig? Dompel je op zaterdagmiddag 13 mei onder in Molenwijk en laat je verrassen door de veelzijdigheid en de rijkdom van deze wijk.  Veel organisaties zetten hun deuren wagenwijd open en heten je van harte welkom. Geniet van prachtige verhalen en mooie dans en muziek. De toegang is gratis. Het hele programma vind je hier

Naast 100% Molenwijk is er nog veel meer te beleven in mei. Morgenavond de gratis vertelvoorstelling van Anita Poolman We moeten vluchten in het kader van de Haagse Vrijheidsweken, elke woensdagmiddag film of theater voor kids, een derde editie Comedy Lounge (na twee eerdere uitverkochte edities), een danspresentatie van dansschool Dance Arts en een bijzondere persoonlijke voorstelling van wijkbewoners Mathilde en Jonathan over de liefde, maar ook over wat er gebeurd als je te maken krijgt met een psychische ziekte die alles op z'n kop zet.

En Laaktheater daagt je uit om mee te doen, want we zoeken twee nieuwe bestuursleden!
Kijk hier voor de vacatures.

Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!
VACATURES
WEBSITE

We moeten vluchten (8+) | di 2 mei 19.00 uur | GRATIS
Anita Poolman

De familievoorstelling We moeten vluchten! is gedeeltelijk gebaseerd op een persoonlijk verhaal. Anita Poolman leest, vertelt en speelt wat het Haagse meisje Barbara overkomt tijdens de bezetting wonend in Spoorwijk. 
Lees verder

Ratchet & Clank (6+) | wo 3 mei 14.30 uur

Heerlijk naar de film in de vakantie! Aanstaande woensdag 3 mei om 14.30 uur vertonen we de film Ratchet & Clank (6+). Een spannend avontuur voor de hele familie, gebaseerd op de succesvolle game. 
Lees verder

Huisdiergeheimen (6+) | wo 10 mei 14.30 uur

Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In Huisdierengeheimen volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.
Lees verder

Tip bij de buren: Eerst zien dan geloven
vanaf wo 10 mei | Het Nationale Theater

Een bijzondere theatervoorstelling op locatie in Hindoetempel Sewa Dhaam in Spoorwijk (Alberdingk Thijmplein 34) door het Nationale Theater en theatermaker Khadija Massaoudi. 
Lees verder

100% Molenwijk (AL) | za 13 mei 13.00-17.00 uur 

Dompel je voor een dag onder in deze multiculturele wijk in Laak. We openen 100% Molenwijk bij Trefpunt Laakhage (Peilstraat 67) met een optreden van Brassband Mixito. De brassband wandelt na 13.00 uur richting Coöperatief Eigenwijzer en weer terug. Om 16.00 uur is er een klein eindfeestje bij Laakhage. Kom ook gezellig langs om met elkaar nog na te kletsen. Nermin (een van de wijkbewoners) maakt soep.
Lees verder

Door het lint verbonden | Jonathan en Mathilde
za 13 mei 20.00 uur en zo 14 mei 15.00 uur

In deze zelf-gemaakte voorstelling zingen, musiceren, dansen, verbeelden en verwoorden Jonathan & Mathilde hun verhaal. Ze hebben in hun leven te maken gekregen met een psychische ziekte die alles op z'n kop zette en één van hen "door het lint" deed gaan...Een kwetsbaar verhaal, maar één dat het verdient om (door) verteld te worden! 
Lees verder

Robinson Crusoe (6+) | wo 17 mei 14.30 uur

Papegaai Dinsdag woont hij met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Wantrouwig kijken de dieren toe hoe de nieuwkomer het ene rare ding na het andere bouwt. Maar Dinsdag staat helemaal open voor het avontuur: wie weet is dit zijn kans om de rest van de wereld te ontdekken!
Lees verder

Just Dance Kids Show (4+) | vr 19 mei 19.00 uur

De kinderen van dansschool Dance Arts dansen op verschillende tunes. Modern, klassiek bollywood, zumba, Nederlands en Engelstalige muziek. Het komt allemaal voorbij! De show wordt aangevuld met een aantal gastartiesten. Deze 6e editie mag je niet missen!
Lees verder

Spangas in actie (6+) | wo 24 mei 14.30 uur

De tweede speelfilm gebaseerd op de populaire tv-serie SpangaS! Het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen zullen verspreid worden over andere scholen. De vriendengroep besluit het schoolgebouw te bezetten om dit te voorkomen, maar dat gaat niet helemaal volgens plan...
Lees verder

Comedy Lounge | za 27 mei 20.30 uur

Na de uitverkochte eerste twee edities is MC en organisator Raoel Fatehmahomed terug met de succesvolle Comedy Lounge. Op het programma staan Aries Sporkslede (Bekend van het nummer Bobbling Queen - Smash and Aries), Eric Goossens (Finalist Leeuwarder Cabaret Festival 2017), Collin Edson (Basilon) en Mo El Khamssi (Winnaar Rotterdams Open Podium 2011). 
Lees verder

Buurman, buurvrouw (4+) | wo 31 mei 14.30 uur

Kom je ook naar de laatste jeugdtheatervoorstelling van het seizoen? Theatergroep Koeterwaals speelt Buurman, buurvrouw: een theatraal stripverhaal met twee levende muzikanten, een Buurman en een Buurvrouw.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp