vrijdag, februari 24, 2017

Nieuwsbrief Laaktheater 24.02.2017

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.24 februari 2017
 

Nieuwsbrief maart


We vinden het heel leuk om onze nieuwe collega aan jullie voor te stellen: Jan Droog. Hij neemt per januari de werkzaamheden van Luc over. Luc is - na 10 jaar werkzaam te zijn geweest voor Laaktheater - aan het genieten van zijn welverdiende pensioen. Jan is bereikbaar viajan@laaktheater.nl of loop gezellig een keer langs om kennis te maken.

Verder is dit misschien wel de langste nieuwsbrief in de Laaktheater-geschiedenis. Goed nieuws, want dat betekent dat er deze maand heel veel te doen is. We starten met alweer de 2e editie van het theater- en kunstfestival in de voorjaarsvakantie Krokus Kabaal. En de kaartverkoop loopt hard, dus wacht niet te lang met kaartjes kopen/reserveren.

Ook kijken we erg uit naar de eerste solo muziektheatervoorstelling Thuis, Ontheemd van onze Artist in Residence Rajae el Mouhandiz die bij ons in première gaat op zaterdag 25 maart.

Verder een twee editie Comedy Lounge, een bijzondere Shakespeare bewerking Legendary children in the house of fierce, een verkiezingsdebat, een breincollege (onderdeel van het Boekids Festival), voor het eerst een echte Ladies Night op Internationale vrouwendag en natuurlijk films op de woensdagmiddag. En we sluiten maart af met een concert en muzikale quiz in één van Collegium Musicum.

Graag tot ziens in Laaktheater!
KROKUSKABAAL
WEBSITE

Krokus Kabaal | di 28 febr t/m vr 3 mrt

Dit jaar al weer de tweede editie van het vrolijke voorjaarsvakantie festival Krokus Kabaal. In de voorjaarsvakantie is er op 10 locaties in Den Haag een rondreizend programma van kleine voorstellingen en activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In Laaktheater is er veel leuks te doen! 
Lees verder

Comedy Lounge | za 4 mrt 20.30 uur

Na de eerste uitverkochte editie is MC en organisator Raoel Fatehmahomed terug met het vervolg op de succesvolle Comedy Lounge.
Lees verder

Legendary children in the house of fierce |
zo 5 mrt 14.30 uur

Shakespeare’s tijdloze thema’s van verkleden en verstoppen worden gesampled en gemixt in een blender van 21e eeuwse queer subculturen.
Lees verder

Verkiezingsdebat Spoorwijk en Laak | di 7 mrt 19.30 uur

In de aanloop naar de landelijke Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart gaan politici en bewoners uit stadsdeel Laak met elkaar in gesprek naar aanleiding van de gepresenteerde standpunten. Inloop vanaf 19.00 uur. 
Lees verder

Boekids University: Breincollege | wo 8 mrt 14.30 uur

Tijdens het Boekids Festival geeft Hanneke Hulst speciaal voor kinderen een college over ons brein. Dit college is gratis! Aanmelden kan via educatie@boekids.nl. Het breincollege is een onderdeel van het Boekids festival. Kijk voor meer informatie en het programma op www.boekids.nl
Lees verder

Ladies Night | wo 8 mrt 19.00 uur
ism dansschool Beweigi en Filmclub Laak

Op Internationale Vrouwendag word je in de watten gelegd tijdens deze verwenavond met verrassingsfilm. We houden de titel nog even geheim maar like het evenement op facebook.com en misschien kun je het raden!?
Lees verder

Films op de woensdagmiddag!

Natuurlijk in maart ook leuke kinderfilms op de woensdagmiddag.
Woensdag 15 maart 14.30 uur Het Kleine Spookje 
Woensdag 22 maart 14.30 uur Angry Birds
En natuurlijk ben je weer welkom vanaf 14.00 uur om te komen knutselen of mee te zingen in het popkoor.
Lees verder

Thuis, Ontheemd | za 25 mrt 20.00u & zo 26 mrt 15.00u
Rajae el Mouhandiz

In haar eerste solo-theater voorstelling Thuis, Ontheemd neemt Rajae El Mouhandiz je mee naar plekken en momenten in haar leven.
Lees verder

Collegium Musicum | wo 29 mrt 14.30 uur

Collegium Musicum en maestro al cembalo Claudio Ribeiro spelen de sterren van de hemel in de muzikale quiz: ‘raad de componist’. Het publiek mag helpen om het raadsel op te lossen. Het ensemble speelt muziek van Vivaldi of niet? Misschien van Bach... Wie weet het?
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp