vrijdag, januari 27, 2017

Nieuwsbrief Laaktheater februari 2017

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.27 januari 2017
 

Nieuwsbrief februari

In februari barsten alle activiteiten weer los!

Zo starten we woensdag 1 februari weer met de kindermiddag. Elke woensdagmiddag om 14.30 uur een leuke film of mooie theatervoorstelling. En een kaartje is maar 3 euro of 1,50 euro met Ooievaarspas. Nieuw is de strippenkaart die je kan halen bij de kassa. Ga je 4 keer op de woensdagmiddag naar een theater of filmvoorstelling dan mag je de 5e keer gratis. Hoera!

Ook alle lessen zijn of gaan volgende week weer van start. Zo kan je elke week onder andere diverse danslessen volgen van dansschool Beweigi.

In februari ook de première van Liefde Hier. 17 buurtbewoners van Laaktheater (zie de foto van de prachtige groep hierboven) maken een theatervoorstelling over de kracht van de Liefde. En over liefde gesproken. Op dinsdag 14 februari vertonen we ook een heerlijke Valentijns film.

En ook filmclub Laak start weer met de filmvertoningen. Op zondag 5 februari de PRACHTIGE verfilming van The Jungle Book.

We hebben er weer erg veel zin in!

Graag tot ziens in Laaktheater!

Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.
LIEFDE HIER
WEBSITE

Start kindermiddag! | wo 1 februari 14.30 uur

Volgende week woensdag 1 februari start de kindermiddag in Laaktheater weer! Elke woensdagmiddag een leuke film of mooie jeugdtheatervoorstelling. Een kaartje is maar 3 euro of 1,50 euro met Ooievaarspas. Vanaf 14.00 uur ben je welkom om te komen knutselen of mee te zingen in het popkoor. We starten woensdag 1 februari met de film Ice Age Collision Course. Hoera! Nooit meer vervelen op de woensdagmiddag.
Lees verder

The Jungle Book | zo 5 februari 15.00 uur

Het avontuur van Mowgli in een magische nieuwe versie. Een adembenemende film vinden wij. Deze film organiseren we samen met Filmclub Laak en De Kinderwinkel.
Lees verder

Finding Dory | wo 8 februari 14.30 uur

De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. 
Lees verder

Reprise Een Groot Geheim | zo 12 februari 16.00 uur
Theatergroep Medea

Iedereen heeft een geheim, toch? Daarom nodigen wij je uit voor een voorstelling die gaat over.....sssst……het is Een Groot Geheim! Pools gesproken met Nederlandse verteller
Lees verder

FIlm op valentijnsdag! di 14 februari 20.00 uur
Een Singles Planeet/ Planeta Singli

Romantische komedie over Agnieszka een juffrouw die op zoek gaat naar een perfecte man...online.
Pools gesproken, Engels ondertiteld
Lees verder

GVR | wo 15 februari 14.30 uur

Prachtige verfilming van het wereldberoemde boek van Roald Dahl De Grote Vriendelijke Reus.
Lees verder

Liefde Hier | vr 17 febr 20.00 uur & zo 19 febr 15.00 uur
Laaktheater ism ZID Theater 

Regisseurs Daan Bosch (ZID Theater) en Shida Boukhizou (We Are Stories) gaan met 17 buurtbewoners van Laaktheater op zoek naar de ultieme kracht van liefde. 
Lees verder

De Wolkenfabriek | wo 22 februari 14.30 uur
Poppentheater Irene Laros

Vanuit een levensgroot pop-up boek vertelt Irene Laros het verhaal over Willy de wolkenmaker.
Lees verder

KrokusKabaal | di 28 februari t/m vr 3 maart

Dit jaar al weer de tweede editie van het vrolijke voorjaarsvakantie festival KrokusKabaal. Op 10 locaties een rondreizend programma van kleine voorstellingen en activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In Laaktheater oa de voorstelling Pim&Pom:Fieperdepiep van De Toren van Geluid.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp