woensdag, augustus 15, 2007

Werkzaamheden aan de waterleiding in Spoorwijk IPOR 2005.

Aan de Bewoners van de Jan Wapstraat, Schimmelweg en Camera Obscurastraat


In verband met de vernieuwing van de waterleiding in de Jan Wapstraat, Schimmelweg en Camera Obscurastraat is het noodzakelijk dat er graafwerkzaamheden worden verricht in het troittoir.


De uitvoering start in week 34 en duurt ongeveer 7 werkweken. Dit is echter afhankelijk van de weersomstandigheden. Na de werkzaamheden van de DZH zal de gemeente starten met de herinrichting van de straten.

Gevolgen.
De werkzaamheden hebben een aantal gevolgen voor u. Zo ondervindt u enig ongemak van opengebroken trottoirs. Eveneens wordt uw drinkwatertoevoer enkele malen onderbroken. Daar wordt u overigens een dag voor de afsluiting schriftelijk van op de hoogte gesteld via een zogenaamde afzegkaart. Indien u vanwege bedrijfsvoering eerder wilt worden geïnformeerd over het afsluiten van de drinkwatertoevoer kunt u dit aan ons melden. Als het mogelijk is, houden wij met uw verzoek rekening in onze planning. Uiteraard worden alle toegangen tot de woning begaanbaar gehouden. Ook wordt alles zoveel mogelijk weer in de oorspronkelijke staat hersteld.
Wij doen er alles aan het ongemak tot een minimum te beperken.

Werkzaamheden watermeteropstelling.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Visser & Hanab uit Zoeterwoude.
Zowel medewerkers van de aannemer als van ons bedrijf kunnen zich legitimeren.

Vragen
Heeft u nog vragen over de uitvoering van de werkzaamheden, neemt u dan contact op met de heer M. Bronk van Visser & Hanab, te bereiken onder tel. 06.50.22.56.43.
Voor vragen van algemene aard kunt u terecht bij: de heer M.T. Lokhorst, kwaliteitsdeskundige DZH: tel. 06.20.61.74.23 of de heer H.R. Bloemheuvel, projectleider DZH: tel (079)-347.15.74.

Storingen.
Storingen aan de watertoevoer kunt u van 08.00 uur tot 16.00 uur melden via telefoonnummer: 06.20.61.74.23 en na dit tijdstip via telefoonnummer: (079)347.15.15.

Wij willen u alvast bedanken voor uw begrip en medewerking.


Met vriendelijke groet,



DZH www.duinwaterbedrijf.nl

H.R. Biesheuvel – projectleider distributienetten