zaterdag, oktober 30, 2021

Informatiebijeenkomst 10.11.2021 Laaktheater - nieuwe inrichting Hildebrandplein

Aan de slag op het Hildebrandplein

Presentatie voorkeur voor nieuwe inrichting van het Hildebrandplein

De werkgroep Hildebrandplein presenteert het advies voor het ontwerp van de nieuwe inrichting van het Hildebrandplein. Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd welke soms ingewikkelde keuzes en afwegingen er gemaakt zijn en waarom er voorkeur is voor dit ontwerp. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst is op 10 november 2021 van 19.30 tot 20.30 uur (inloop en zaal open vanaf 19.00 uur) in het Laaktheater (Ferrandweg 4-T). Aanmelden kan t/m 8 november via hildebrandplein@denhaag.nl

Let op: bij toegang wordt gevraagd om een geldige corona QR-code. Bij klachten die mogelijk met corona te maken hebben, is het verzoek om thuis te blijven. Als er in de tussentijd (vanwege oplopende corona besmettingen) strengere maatregelen komen, informeren wij iedereen die is aangemeld hierover via de e-mail.

Aanmelden via e-mail

Hildebrandplein

Een verkenning naar de ruimtelijke en verkeerstechnische inpassingsmogelijkheden van een ‘Leeghwaterpleinoplossing’ voor het Hildebrandplein. Hiervoor schreef Movares een rapport met een integrale voorkeursoplossing.

Lees: Inrichtingsplan en ontwerp Petroleumhaven - Ingenieursbureau Movares - adviseurs en ingenieurs