zondag, augustus 30, 2020

Ga je mee op ontdekkingstocht met het Laaktheater ?

 

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.
 

GA JE MEE OP ONTDEKKINGSTOCHT?

Beste vriend, bezoeker, bekende van Laaktheater,


Op vrijdag 4 september trappen wij tijdens het UIT Festival ons nieuwe seizoen af met iets heel bijzonders. Ontdek de mooiste muzikale parels in Laak tijdens deze bijzondere tour! Een gids brengt je naar 5 locaties waar je wordt verrast met een intiem muziekoptreden of kleinkunst. We kunnen nog niks verklappen, maar er is een aantal heel speciale optredens bij!

theatervoorstelling Laaks jongerentheater
Voorafgaand aan de wandeltocht is er de mogelijkheid om een zelfgeschreven voorstelling te zien van ons eigen Laaks Jongerentheater. Onder leiding van regisseur en theaterdocent Ernst Drukker verwerkten zij tijdens de Laak Summer Intensive hun persoonlijke verhalen en emoties in 'Antidote', een straatvoorstelling over jong zijn in tijden van corona.

'Jong en dynamisch, dit is de tijd van je leven' Iets wat bijna iedereen die de leeftijd van 30 gepasseerd is, je maar al te graag op je hart drukt. Maar wat als ik me helemaal niet 'dynamisch' voel? En wat als je niet de tijd van je leven hebt? Laaks Jongerentheater spreekt zich uit. Reserveer je wandeling inclusief theatervoorstelling via Laaksessies mét voorsteling LJT.

GOED OM TE WETEN
Onze gidsen zullen uiteraard 1.5 meter afstand bewaren en ook op de locaties alle gasten vragen zich hier aan te houden. Samen maken wij de tour niet alleen gezellig, maar ook veilig voor iedereen!
Kom je met meerdere mensen? Bij aankomst kun je aangeven dat je in dezelfde groep ingedeeld wilt worden.
De muziektour is een wandeltour. Het duurt ongeveer twee uur, waarvan je een groot deel aan het genieten bent van acts, maar toch adviseren wij je om eventuele hoge hakken thuis te laten. Ben je minder mobiel, neem dan even vóór 2 september contact op met Laaktheater via sigrid@laaktheater.nl. We zetten fietstaxi's in wanneer lopen lastig voor je is.

LIVESTREAM
Vanaf 18.30 uur is de hele tour ook te volgen via livestream. Stem af op onze facebook pagina en maak het live mee! Onze cameraman en speciale presentator Jurrienne Hollaar nemen je mee langs de verschillende optredens.

tickets
Hoewel het evenement gratis is, is reserveren verplicht. Vol = vol. Je kunt reserveren via: https://tickets.laaktheater.nl/.

Let op! Reserveer om 18.30 uur als je de voorstelling van het Laaks jeugdtheater wil bijwonen via
Laaksessies mét voorsteling LJT.

Datum vrijdag 4 september
Aanvang: 19:00 uur (aanvang voorstelling Laaks Jeugdtheater 18.30 uur)
Start ontdekkingstocht: 19:00 uur
Startlocatie: Maakhaven
Adres: Calandkade 157, Den Haag

 
Dit evenement is een samenwerking tussen Laaktheater, Hummingbird Music, FishEyeProducties, Gemeente Den Haag, SoZa, Maakhaven en Haagse Sport Centrale.

Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!

DOORGEEFKAARTJES
WEBSITE

Boomwhakalaa!!
Wo. 26 oktober 14.30 uur | 6+ | € 3 / € 1,50

Roël Calister zorgt voor een vrolijk spektakel voor jong en oud, met trommels en ritmes van over de hele wereld.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den Haag, ZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by Mailchimp