woensdag, september 12, 2018

Nieuwsbrief Laaktheater 12 september 2018


Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.12 september 2018
 

‘Must see’ in september

Beste vriend, bezoeker, bekende van Laaktheater,

We zijn weer van start met onze najaarsprogrammering! En er valt heel wat bijzonders te zien in ons kleine en fijne theater aan de Ferrandweg in Laak.

14 EN 15 SEPTEMBER:
COMMUNITY ART VOORSTELLING 'AAN DE KUST'


Op 14 september gaat in Laaktheater ‘Aan de Kust’ in première. Vijf getalenteerde wijkbewoners maakten onder leiding van dichter en theatermaakster Shida Khizou een poëtische, ontroerende voorstelling vol spoken word, dans en muziek. In het kader van ‘Feest aan Zee’ maakten drie Cultuurankers ieder een voorstelling om heel Nederland te laten weten hoe wij in Den Haag de zee beleven. ‘Aan de Kust’ gaat na 15 september met de twee andere voorstellingen onder de naam ‘Stranden’ op mini-tour langs de verschillende theaters.

De voorstelling is gratis. Kijk op www.laaktheater.nl/aan-de-kust/ om te reserveren.

BIJZÓNDER BIJZONDER OP 18 SEPTEMBER:
NOORD-INDIASE MUZIEK VAN NIRALI KARTIK

Een echte Must See! De Indiase zangeres Nirali Kartik is een pionier op het gebied van Indiase Klassieke muziek. Haar unieke zangstijl is terug te horen in verschillende commercials voor grote merken. Nirali brengt klassiek, waaronder ‘bhajans’ en ‘haveli sangeet’, met een moderne twist. Veel composities en video’s die zij maakt met haar echtgenoot Kartik Shah onder de naam ‘Maati Baani’ zijn te zien op hun eigen veel en internationaal bekeken Youtube kanaal. Nirali wordt muzikaal begeleid door Amit Mishra (Tabla) & Prewien Pandohi-Mishre (Harmonium).
Kaartjes à € 9,00 (€ 4,50 met Ooievaarspas) koopt u via: https://www.laaktheater.nl/noord-indiase-muziek-met-nirali-kartik/.

Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!
DOORGEEFKAARTJES
WEBSITE

Ferdinand
Wo 12 september - 14.30 uur  | € 3 / € 1,50

Ferdinand is een grote stier met een klein hartje. Met een bont gezelschap beleeft hij een fantastisch avontuur. 
Lees verder

Captain Underpants
Wo 26 september - 14.30 uur | € 3 / €1,50

Sjors en Harold hypnotiseren hun schoolhoofd waardoor hij denkt dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap loopt al snel helemaal uit de hand…
Lees verder

Mijn kleine zeemeermin
Wo. 26 september - 14.30 uur | 4+ | € 3 / € 1,50

Lelie, een dappere kleine zeemeermin, duikt in zee. Op haar reis beleeft ze een avontuur en ontmoet ze wonderlijke figuren, zoals een vreemde piraat en het oudste wezen van de oceaan.
Met workshops vooraf en achteraf!
Lees verder

Ghost dance (Pools muziektheater)
Vr  28 en za 29 september - 20.00 uur 

'Ghost Dance' is een muziektheatervoorstelling van het Brama-ensemble uit Goleniów, geïnspireerd op het werk van Allen Ginsberg, Patti Smith, volkskunst van stervende beschavingen en antikapitalistische manifesten.
Hou onze website in de gaten voor tickets

Conferentie Explorez
Do 27 SEP - 16.00 uur / Gratis

Co-creatie, makerschap en de meerwaarde van internationale samenwerking. U bent van harte uitgenodigd met ons te praten over over ‘inclusief makerschap’, waarin de deelnemers ervaringen uitwisselen en aanbevelingen doen over de bouwstenen die nodig zijn voor een co-creatief proces met een overtuigend artistiek resultaat.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp