vrijdag, augustus 25, 2017

Nieuwsbrief Laaktheater 25 augustus 2017


----Origineel Bericht----
Van : ellen@laaktheater.nl
Datum : 25/08/2017 11:00
Aan : hunck001@planet.nl
Onderwerp : Laaktheater nodigt je uit voor het nieuwe seizoen!


Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.25 augustus 2017
 

We zijn weer terug!

Ook wij zijn weer terug van vakantie en hebben heel veel zin in weer een nieuw seizoen vol theater, film, muziek en dans.

Vrijdagavond 1 september vieren we de opening van het nieuwe culturele seizoen. Daarvoor nodigen we je van harte uit! De deuren gaan open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Er zijn optredens van Tim Akkerman, RWMG, een dansworkshop van Waani Dance Connect en voorproefjes uit de wijkvoorstellingen Door het Lint (Verbonden) en Vrouw Overboord.  Er is muziek in de foyer, de bar is open en de toegang is gratis! Kijk hier voor het programma.

Ook zijn we zondag 3 september op het Lange Voorhout te vinden met de andere cultuurankers tijdens de jaarlijkse cultuurmarkt tussen 13.00-18.00 uur.

Op woensdag 6 september om 14.30 uur starten we met de film Vaiana onze jeugdprogrammering. Elke woensdagmiddag voor maar 3 euro of 1,50 euro naar de film of het theater. Ook ben je elke week om 14.00 uur welkom om te komen knutselen.

In september start ook het Poolse programma met de film Smoleńsk en het Hindostaanse programma met Sarnami Ke Raat.

Nieuw is onze buurtbios! 
Vanaf 2018 kan jij je eigen films, samen met andere buurtbewoners bij ons programmeren! Tot die tijd vragen we je twee keer mee te beslissen welke films we in het najaar gaan vertonen. Voor de eerste buurtbios op zondag 15 oktober kan je kiezen uit de films La La Land en Ciske de Rat. Meeste stemmen gelden en stemmen kan hier. De volgende buurtbios staat gepland op zondag 26 november. Heb jij suggesties voor films voor deze buurtbios mail dan naar carolien@laaktheater.nl

We zien je graag snel weer in Laaktheater!
BUURTBIOS
WEBSITE LAAKTHEATER

Opening seizoen | vr 1 sept | vanaf 19.00 uur 

We vieren graag de opening van ons seizoen met jou! De deuren gaan open om 19.00 uur en vanaf 19.30 uur een doorlopend programma met Tim Akkerman, RWMG een dansworkshop van Waani Dance Connect en voorproefjes uit de wijkvoorstellingen Door het Lint (Verbonden) en Vrouw Overboord.  
Lees verder

Vaiana (6+) | wo 6 sept | 14.30 uur

Avontuurlijke en dappere Vaiana zeilt met een missie over de oceaan. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. 
Lees verder

Smoleńsk (12+) | za 9 sept | 20.00 uur
ism de Poolse Ambassade

Speelfilm over de vliegtuigramp met de Toepolev TU-154 die op 10 april 2010 neerstortte buiten de Russische stad Smolensk.
Pools gesproken, Engels ondertiteld.
Lees verder

Mees Kees: Langs de Lijn (AL) | wo 13 sept | 14.30 uur 

In het vierde deel van de populaire Mees Kees reeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject, maar Directrice Dreus wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi. Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. 
Lees verder

Trolls (6+) | woensdag 20 sept | 14.30 uur

Trolls is een hilarische, muzikale animatiefilm en brengt de geliefde trollen met het kleurrijke haar naar het witte doek. Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens.
Lees verder

Sarnami Ke Raat (AL) | za 23 sept | 19.30 uur
ism Leerstoel Lalla Rookh

Publiekspresentatie van het boek Onbeschreven erfgoed, Perspectieven op de Surinaams-Hindostaanse cultuur. De presentatie wordt aangevuld met een dansprogramma samengesteld door mede-auteur Jaswina Bihari-Elahi en poëzie van Jit Narain. Presentatie: Raoel Fatehmahomed.
Lees verder

De Centrale Geheimenbank (4+) | wo 27 sept 14.30 uur

Een spannende 5+ voorstelling voor beginnende geheimbewaarders en hun de geoefende ouders.
Aan een loket ergens tussen hemel en aarde ontvangt Bram al jaren alle geheimen van de wereld. Het wordt allemaal iets te veel voor Bram alleen. Hij krijgt sinds kort hulp van Ben een nieuwsgierige hulp, die nog moet leren zijn mond te houden.
Lees verder

Comedy Lounge | za 30 sept | 20.30 uur

Raoel Fatehmahomed is terug met zijn succesformule Comedy Lounge. Deze editie met Sidney Schmeltz (PowNed, rijke tattas), Sergio Bunsee (Moeilijk, Moeilijk, Moeilijk), Davey Turnhout (Roast baas 2017) en Edson Da Graca (MTV Dutch Ridiculousness).
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den Haag, ZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp