donderdag, september 22, 2016

Komend weekend BurendagKomend weekend Burendag in 138 Haagse straten

Den HaagFM 21.09.2016  Nederlanders vieren komend weekend weer massaal Burendag. In Den Haag doen 138 straten mee. Met de elfde editie van het evenement wil het Oranje Fonds het contact tussen buurtgenoten bevorderen.

Op Burendag komen buren gezellig samen om, onder het genot van een heerlijke kop koffie, iets vóór, in of mét de buurt te doen. De deelnemers hebben ook dit jaar weer tal van creatieve activiteiten bedacht. 
Op www.Burendag.nl is onder het kopje ‘Bij mij in de buurt’ een overzicht te zien van alle 138 aangemelde activiteiten in Den Haag.

“Het is prachtig om te zien dat veel Nederlanders weer vol enthousiasme meedoen aan Burendag”, zegt directeur Ronald van der Giessen van het Oranje Fonds. “We zien dat op deze dag vaak mooie dingen ontstaan in de buurt. 
Zo ontdekken buren gemeenschappelijke interesses, of besluiten ze op regelmatige basis samen te komen om bijvoorbeeld een buurtmoestuin te onderhouden. Het draait dus om veel meer dan die ene dag: buurten worden gezelliger, veiliger en warmer door Burendag.” ...lees meer