vrijdag, april 08, 2016

Nieuwsbrief Laaktheater 08.04.2016


April: filmmaand in Laaktheater

In april laten we ons van onze beste bioscoop kant zien. We vertonen maar liefst vier prachtige films. De betoverende Kleine Prins, de magisch mooie Cinderella, de spannende Michiel de Ruyteren we sluiten april af met de prachtige Poolse filmReisjournaal. En het fijne is… kaartjes voor onze bioscoop zijn maar 3 euro of 1,50 euro met Ooievaarspas!
Graag tot ziens in Laaktheater
TICKETS
TIP EEN VRIEND

De Kleine Prins
WO 13 APR / 14.30 UUR

Prachtige film gebaseerd op de bestseller Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry. Een negen jarig meisje ontdekt door de vriendschap met een oude piloot dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is.
Lees verder

Cinderella
WO 20 APR / 14.30 UUR

Cinderella is een live-action film die geïnspireerd is op het klassieke sprookje Assepoester.De tijdloze beelden van de Disney-tekenfilm uit 1950 worden tot leven gewekt in een visueel schitterend spektakel voor een hele nieuwe generatie!
Lees verder

Michiel de Ruyter
VR 22 APR / 19.30 UUR

Avonturenfilm over Michiel de Ruyter, de bevelhebber van de Nederlandse vloot in de zeventiende eeuw. Deze film maakt ook onderdeel uit van de Haagse Vrijheidsweken!
Lees verder

Müffetisler müffetisi – theatergroep Alayli (verhuur)
ZA 23 APR / 20.00 UUR

Theatergroep Alayli is 20 jaar geleden ontstaan: opgericht door professionals, die amateurs de kans willen geven om op de podium te staan… Alayli viert dit jaar haar 20 jarig bestaan en wegens deze gelegenheid brengt ze een mooi stuk van Orhan Kemal tot leven; Müffetisler müffetisi (de inspecteur).
Lees verder

Fotoproject en film Reisjournaal / Dziennik z podrozy
ZO 24 APR / 16.00 UUR

Begin maart zijn jongeren uit Laak gevraagd om hun camera of smartphone te pakken en foto’s te maken en daarbij hun verhaal te vertellen. Deze foto’s zijn verzameld en worden op 24 april tentoongesteld. Aansluitend wordt de film Reisjournaal /Dziennik z podrozy vertoond. Een film uit 2013 over fotografie, jeugd en relaties (Pools gesproken, Engels ondertiteld).
Lees verder

Leuk bij de buren! Zand & Veen
Verhalenvoorstelling door buurtbewoners – Theater De Nieuwe Regentes
WO 20 APR & DO 21 APR/ 20.15 UUR

Amateurs en professionals uit Segbroek hebben samen een prachtige multidisciplinaire buurtvoorstelling gemaakt! Met verhalen over de wijk en over henzelf.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands
Email Marketing Powered by MailChimp