woensdag, maart 02, 2011

Nieuwsbrief Vadercentrum Adam, februari 2011
Nieuwsbrief Vadercentrum Adam, februari 2011

In deze editie: Ons Vadercentrum / bezoek Vadercentrum Adam

Klik op de titel boven !!!!Het Vadercentrum ADAM is een plek waar mannen dagelijks terecht kunnen voor heel veel verschillende activiteiten. Een plek om aan de slag te gaan en om te ontspannen. Er is een ontmoetingsruimte waar u terecht kunt voor koffie of thee, andere drankjes en wat lekkers. Er liggen spelletjes, kranten en tijdschriften. Er is een werkplaats waar u gebruik kunt maken van allerlei gereedschap. Zo kan er worden gezaagd, gelast, getimmerd. Er zijn materialen voor het maken van Tiffany-glaswerk. In de werkplaats worden verschillende cursussen gegeven, zodat u nog handiger kunt worden.

Het Vadercentrum heeft een cursuslokaal met computers met internetaansluiting. In deze ruimte worden ook taallessen, EHBO- cursussen, voorlichtingen en andere activiteiten georganiseerd. Vadercentrum ADAM is bijzonder trots op de speciale ruimte met naaimachines waar kleermakerscursussen gegeven worden.

Zwemles, yogalessen en fitness worden op andere locaties gegeven, maar worden wel door Vadercentrum ADAM georganiseerd. In het Vadercentrum is een winkel die G3 (Goed Gekleed aan de Gang) heet. Deze winkel is een samenwerkingsproject met STEK (Stichting Stad en Kerk). Mannen en vrouwen die gaan solliciteren, kunnen gratis kleding krijgen. Voor informatie hierover kunt u bij ons terecht.

Op maandag wordt in het Vadercentrum ADAM door VanHarte Resto een driegangen menu geserveerd. Op dinsdag en donderdag is de Weggeefwinkel u van dienst. Elke dag kunt u terecht met vragen en formulieren bij de I-SHOP.