dinsdag, oktober 07, 2008

Werkzaamheden drinkwaterleiding Beetsstraat, Schimmelweg e.o.

In verband met werkzaamheden aan het leidingnet wordt de toevoer van drinkwater tijdelijk afgesloten op:

Donderdag 9 Oktober van 09.00 uur tot en met 13.00 uur of zoveel korter of langer dan nodig. Wij raden u aan wat drinkwater voor consumptie in voorraad te nemen.

Na de werkzaamheden wordt het drinkwater gecontroleerd op betrouwbaarheid. U wordt geadviseerd het drinkwater voor consumptie twee minuten te laten doorkoken tot en met vier dagen na de afsluiting. Als u binnen deze vier dagen van het drinkwaterbedrijf geen nader bericht ontvangt, is het koken van het drinkwater niet meer nodig.

Na het herstellen van de watertoevoer kunnen bij het openzetten van uw kraan kleine roestdeeltjes worden meegevoerd. Als dat het geval is, dan kunt u het beste een kwartier wachten voor u de kraan weer openzet.

Het bruingekleurde water is niet schadelijk voor de gezondheid. In wasgoed kan het echter wel vlekken veroorzaken. Wij raden u dan ook aan deze dag niet de was te doen. Heeft u toch gewassen en heeft u bruine vlekken in het wasgoed, dan kunnen deze met behulp van een biologisch wasmiddel worden verwijderd. Let u er wel op dat u de was tot de volgende wasbeurt goed nat houdt, anders gaan de vlekken er niet meer uit.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur bellen met de medewerkers van de afdeling klantenservice 079-3471515


DZH - Duinwaterbedrijf Zuid Holland
Afdeling Klantenservice

Postbus 756
2700 AT Zoetermeer
www.duinwaterbedrijf.nl
Afdeling Klantenservice
www.dzh.nl