maandag, december 04, 2006

Je bent Jong en je bent Geweldig

www.IkbenGeweldig.nl is de website van de Nationale Jeugdraad (en binnenkort ook van muziekzender TMF). Op deze site staan initiatieven én (vrijwilligers)vacatures voor jongeren tussen 15 en 23 jaar die eens iets goeds voor een ander willen doen.

Het doel van de IK BEN GEWELDIG campagne is vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren door enerzijds de nadruk te leggen op hoe leuk en makkelijk het is om iemand te helpen en anderzijds een platform te creëren waar jongeren ook daadwerkelijk vrijwilligerswerk (of leuke initiatieven) kunnen vinden. De website bestaat al vanaf oktober 2005. Inmiddels zijn al 1500 jongeren via ik ben Geweldig-website vrijwilligerswerk gaan doen.

Graag bieden wij uw organisatie de mogelijkheid uw vrijwilligersfuncties ook op de website www.ikbengeweldig.nl te plaatsen. Uiteraard gratis.

Een eigen account aanmaken werkt als volgt:

1. Ga naar www.ikbengeweldig.nl

2. Klik op de button ‘Geweldige vacatures toevoegen’

3. Klik op de button ‘Registreer uw eigen account’
Hier kunt u een eigen account aanmaken, zodat u op een makkelijke manier uw vacatures kunt uploaden.

4. Vul het formulier in.
U ontvangt binnen enkele seconden een mail waarmee u uw account kunt activeren. Daarna kunt u inloggen met de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord.

U kunt na het aanmaken van uw account de vacatures plaatsen. Deze worden dan binnen enkele dagen voor u op de Ik Ben Geweldig website geplaatst.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met ondertekende.

Met vriendelijke groet,
Khadija Bouassab

Nationale Jeugdraad
Maliebaan 127
3581 CK Utrecht
T. 030-2303599F. 030-2303585