zondag, september 10, 2006

'Oud en Nieuw ' en Burendag 16 september


'Oud en Nieuw' in Spoorwijk.
Reeds was aangekondigd het jaarlijk hoogtepunt in Spoorwijk. Deze keer dus met de naam 'Oud en Nieuw' in Spoorwijk. http://bewonersorganisatie.blogspot.com/2006/08/oud-en-nieuw-in-spoorwijk.html

Inmiddels is het programma bekend. Er zijn 2 podia met daarop; De Clarks, Brassband Battle, Talentenjacht, Panna toernooi en workshops. Dan is er een rommelmarkt, infokramen, kinderactiviteiten, Bollywood dancing et, etc. etc.

Het evenement wordt geopend door Rob van Eijkeren van www.vestia.nl en de middag wordt afgesloten door stadsdeelwethouder Bert van Alphen http://www.denhaag.nl/smartsite.html?id=47874

Het programma begint om 12.45 uur en eindigt om zo'n 17.45 uur. Deze keer is de locatie het gebied rondom de Beetsstraat/Bartje Blomhof.

Komt allen.

Burendag.
Behalve dat deze dag dus in het teken staat van 'Oud en Nieuw' in de zomer is er nog meer gezelligs te doen die dag.

In de ochtenduren kan je namelijk alvast de deur open zetten om met je buren een lekker bakkkie pleur (koffie)te nuttigen.
Uiteraard kan je ook andere dingen doen. Gewoon een gezellig praatje maken of samen met je buren een klusje doen. Er zijn namelijk leuke prijzen te winnen.

Geef je op voor deze speciale 'Burendag'. Veel Spoorwijkers gingen je al voor.
http://www.deburendag.nl/
http://www.deburendag.nl/WebService/Mail/Images/fijne-dag-nog.gif