maandag, december 05, 2005

Feest voor de vrijwilligers op 25 november

De Bewonersorganisatie Spoorwijk heeft met medewerking van Mooi Laak een zeer geslaagde feestavond georganiseerd.

Er waren vele vrijwilligers aanwezig ondanks het slechte weer. Vier van onze vrijwilligers hebben een stadsspeld gekregen, nl. Mevrouw Van Eyk van Voorthuijzen, Mevr. Van Woggelen en de heer en mevrouw Remmerswaal. Familie-leden van de genomineerden waren ook aanwezig en zij werden ontvangen met koffie in het kantoor van Grada, totdat Jetta binnenkwam onder luid applaus en de familie kon aansluiten.

Het officiƫle gedeelte kon toen beginnen met een toespraak van Jetta en het uitreiken van de spelden. Daarna kwamen - als verrassing van de avond - Sint Nicolaas en Zwarte Piet binnen onder het zingen van Sinterklaasliedjes door het publiek. Helaas moest zijn paard buiten blijven. Sinterklaas hield een toespraak voor Jetta en gaf haar een pen van BOS en een plantenbak in verband met een feestelijke gebeurtenis in de zomer en zij bedankte dan ook namens haar man. Zwarte Piet schonk aan alle aanwezigen een ballpoint en versnaperingen.

Rond acht uur begon het feest met muziek van Bob Meevers Scholten en iedereen kon aan de bar zijn drankjes halen. Terwijl de muziek speelde en er werd gedanst, kwam de goochelaar Richard Top en vertoonde onder veel belangstelling zijn trucjes aan de tafeltjes waar de mensen zaten.

Er waren vele hapjes klaargemaakt door de vrijwilligers. De dames achter de bar en William, de beheerder van de Wissel, krijgen een compliment voor hun inzet en hun werk. Zij zijn na afloop gehuldigd met een boeket bloemen.

Wij hopen het volgend jaar weer een feest te organiseren, waar misschien weer vrijwilligers een stadsspeld zullen krijgen.

Ik wens U allen heel fijne feestdagen en een voorspoedig 2006 in vrede.

Ria Groot, secretaris BOS