woensdag, maart 01, 2006

Jongeren gevraagd voor NO NONSENSE.

Jongeren voor ‘NO NONSENSE’.

Ik ben Elise van Steenwijk en werk bij het Meldpunt discriminatiezaken Den Haag, en doe daar mee aan het project No Nonsense. Het motto van No Nonsense is 'Gelijke kansen creëer je zelf.'
Daarom proberen we jongeren aan te zetten om mee te werken aan gelijke behandeling en ons te helpen om projecten op te zetten. We benaderen de jongeren dus niet vanuit de (vermeende) slachtofferrol.
No Nonsense is een project voor jongeren en door jongeren (van 12 tot 18 jaar). Om daar gezicht aan te geven, heb ik jongeren nodig die naar onze projecten kunnen kijken en daar hun mening over geven.
Maar ook jongeren die een eigen mening hebben over de maatschappij en die ons kunnen vertellen waar ze tegenaan lopen. We zoeken dus jongeren die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken, want als het kan zouden ze zelfs zelf een project op kunnen zetten.
Als u mij zou willen helpen met het vinden van deze jongeren zou ik u heel dankbaar zijn. Misschien zijn er jongeren die bij jullie komen en die tegen moeilijkheden aan lopen op het gebied van discriminatie en vooroordelen, maar daar ook iets mee willen doen..Als u het interessant vind kan ik u meer informatie sturen.

U kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen naar: nononsense_site@hotmail.com

Met vriendelijke groeten,
Elise van Steenwijk - vrijwilligster van No Nonsense