zaterdag, april 27, 2019

Nieuwsbrief 23.04.2019 LaaktheaterNieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.23 april 2019
 

Lente in Laaktheater

Beste vriend, bezoeker, bekende van Laaktheater,

Via deze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in ons kleine en fijne theater aan de Ferrandweg in Laak. Deze lente is er vooral voor de kleintjes heel veel te doen. En als je niet kunt kiezen, dan kom je toch naar alle voorstellingen?

Tijgerdag op          28 april 2019
11.00 en 14.00 uur

inclusief voorstelling
Ssst! De tijger slaapt

Op zondag 28 april wordt het spannend in Laaktheater. In de muzikale voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt’ zien we de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het op neemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest…? Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur, waarbij de dieren echt tot leven komen. Een grappige voorstelling waarin niet alles is wat het lijkt! In de foyer kan je schmincken, knutselen en tijgertaartjes versieren. Er is een voorstelling om 11.00 uur en een om 14.00 uur. Kom je ook? Bestel je kaartjes via onze website.


PAK 'm! door         
TG Bonte Hond
op 15 mei, 14.30 uur


PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg.Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?
We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Je kaartjes koop je via onze website.

voorjaar eindfeest
met EUREKA! door
TG KNARS Dag vol uitvindingen op 29 mei vanaf 13.00 uur (incl. knutselen met Repair Kids, kleuren en tekenen, schmincken en nog veel meer)

Eureka wil buiten spelen - rennen en springen, maar vooral: Vliegen. Ze droomt ervan om astronaut te worden. Dat heeft ze niet van een vreemde. Haar vader is namelijk de handigste uitvinder die je je kunt voorstellen. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats. Maar hij gebruikt zijn talent vooral om zijn dochter te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo wordt Eureka ingepakt in een Op-blaas-regenjas om botsingen te verzachten en draagt ze verplicht Goede-weg-schoenen die na school meteen naar huis lopen.

Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka ECHT wil vliegen. Samen bedenken ze een list om te kunnen spelen en zelf te bouwen aan een eigen Fladder-raket. Bestemming: Gevaar! Als dat maar goed afloopt…
Eureka! (4+) is een wonderlijk, beeldend verhaal over een meisje van acht dat de wereld zélf wil ontdekken. Vol Reacties, Replikaatjes en Raketten! Doe je mee? Kaartjes via onze website.

Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!
DOORGEEFKAARTJES
WEBSITE

Dikkertje Dap (film)
Wo. 22 mei 14.30 uur | 6+ | € 3 / € 1,50

Dikkertje Dap is een jongetje dat op dezelfde dag is geboren als Raf, een giraf. Zijn opa werkt als verzorger in een dierentuin en daarom is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk, totdat het jongetje naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den Haag, ZH 2523 XT
Netherlands