zondag, juni 03, 2018

Autobrand in de Hildebrandstraat

Autobrand
Een geparkeerde auto aan de Hildebrandstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag volledig in vlammen opgegaan. 
Omstreeks 00:30 uur werd de meldkamer geinformeerd dat er een auto in brand stond. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto volledig in de vlammen.
Er kwam dikke zwarte rook van de auto en dat trok richting het appartementencomplex, enkele bewoners hebben vanwege de rook tijdelijk hun woning verlaten.
Over de oorzaak is niets bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Het wrak is later door een bergingsbedrijf meegenomen.
AD 02.06.2018 Een auto die vannacht geparkeerd stond in de Hildebrandstraat in Den Haag is volledig in vlammen opgegaan. Door de dikke, zwarte rook die bij de brand vrijkwam, moesten bewoners van een appartementencomplex in de straat hun woning tijdelijk uit.
Volgens Regio15 is over de oorzaak niets bekend, brandstichting wordt niet uitgesloten. De resten van het voertuig zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.
OmroepWest 02.06.2018 In de Hildebrandstraat in Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto in vlammen opgegaan.
Enkele bewoners van een appartementencomplex moesten volgens de nieuwssite Regio 15 hun woning uit, omdat de dikke zwarte rook van de auto richting hun woningen trok. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand.
Over de oorzaak is niets bekend. Het wrak is later door een bergingsbedrijf meegenomen.
Meer over dit onderwerp: AUTOBRAND HILDEBRANDSTRAAT