donderdag, maart 29, 2018

Nieuwsbrief Laaktheater maart 2018


Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.29 maart 2018
 

Lentekriebels in april

De lente is begonnen en de bladeren verschijnen heel verlegen weer. In Laaktheater hebben we er zin in en daarom selecteerden we voor jou hele leuke voorstellingen, films, livemuziek en een talentenshow.

FESTIVAL 2 TURVEN HOOG
Festival 2 Turven Hoog is het avontuurlijkste theaterfestival voor de kleintjes, de allerkleinsten, de aller-allerkleinsten én volwassenen.
Op 5 april zijn de voorstellingen Do Re Mier (2+) en White (2+) te zien en mogen de kinderen lekker spelen op de installatie Missie-O, een levensgrote inktvis.

FILMS, VOORSTELLINGEN EN MUZIEK
Laat je in april betoveren door Poolse livemuziek onder leiding van Roger Maluga met RE Music Project (8+) of doe mee met de leukste talentenshow Sia Super Kids (AL). Misschien heb je behoefte aan romantiek? Dan hebben we speciaal voor alle romantici het mooiste liefdesverhaal ooit; Laila Majnu (AL). Op veler verzoek is Door het lint (verbonden) nogmaals te zien op 6 en 8 april. Woensdagmiddag is nooit saai in Laaktheater: we draaien speciaal voor de kids Leven van een loser 4 (2017) en Surf's Up 2 (2017) en we hebben de ritmische voorstelling voor kinderen Boomwhakalaa! (10+); een ware percussie-explosie met muziek van over de hele wereld.

Last but not least komt MC en organisator Raoel Fatehmahomed terug met zijn succesformule Comedy Lounge (12+). De zesde editie belooft een grote lachbui te worden, dus kom de lach en liefde met ons delen.


Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!
LAILA MAJNU
AGENDA

White (2+) | do 5 april | 9.30 en 11.30 uurvember | 14.30 uur

De wereld is helder, georganiseerd en wit. Maar hoog in de bomen is niet alles wit. Kleur verschijnt. Eerst rood... dan geel...dan blauw....Wit is een beeldende voorstelling over kleur voor hele jonge kinderen door Catherine Wheels Company, een jeugdtheatergezelschap dat vele internationale prijzen heeft gewonnen.
Lees verder

Do Re Mier (2+) | do 5 april | 10.00 uur uur

Do Re Mier is een grappige voorstelling vol liedjes en beestjes. Wat bromt en zoemt en fladdert daar? Laat je meenemen met liedjes en spel in een wereld van dag en nacht. Waar het begin of einde is dat weet geen rups. Do Re Mier gaat over ‘t leven, vol humor en ontroering, in een klein toch sterk insecten jasje.
Lees verder

Door het lint (verbonden) (12+) | vr 6 april 20.00 uur en zo 8 april 14.30 uur

Jonathan & Mathilde hebben in hun leven te maken gekregen met psychische ziekte die alles op z'n kop zette en één van hen "door het lint" deed gaan. Deze voorstelling is een "must-see" voor mensen die met (psychische) ziekte in aanraking zijn gekomen, maar ook voor alle liefhebbers van waargebeurde liefdesverhalen!
Lees verder

Comedy Lounge (12+) | za 7 april | 20.30 uur

Na de succesvolle edities is MC en organisator Raoel Fatehmahomed op verzoek terug met zijn succesformule Comedy Lounge in Laaktheater. De zesde editie beloofd een grote lachbui te worden, dus zorg dat je erbij bent! 
Lees verder

Leven van een loser 4: Flutvakantie | wo 11 april | 14.30 uur.00 uur 

Voor de 90ste verjaardag van zijn overgrootmoeder overtuigt Greg zijn familie om een road trip te ondernemen om de verjaardag bij te wonen. Dit is een dekmantel voor wat hij echt wil: een nabijgelegen gameconventie bijwonen.
 
Lees verder

Surf's Up 2: Wavemania (6+) | wo 18 april | 14.30 uur

De Noordelijke rotspinguïn; Cody Maverick is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij laat zich overhalen door een stel beruchte surfers, die bekend staan als ‘The Hang 5’, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis naar een mysterieuze surfplek.
 
Lees verder

Laila Majnu (AL) | za 28 april | 14.30 en 19.30 uur

Laila Majnu is zonder twijfel een van de mooiste liefdesverhalen die men ooit heeft gehoord. De enthousiaste dansers en de hartverscheurende ontmoetingen tussen de geliefden maken van Sja-Amir’s Laila Majnu een aanrader voor alle generaties.
Lees verder

Sia Super Kids (AL) | zo 22 april | 12.00 uur

Ieder kind heeft ergens talent voor en wat is nu mooier dan dit te laten zien! Op zondag 22 april organiseren wij een spetterende talentenshow voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Kom en bewonder!!!
Lees verder

RE Music Project (8+) | zo 22 april  | 18.00 uur

Een Pools concert van RE Music Project onder leiding van Roger Maluga betekent een avond vol romantische, rustige muziek, vol energie en reflectie. Op zondag 22 april speelt RE Music Project covers van o.a. Natalia Przybysz, Podulka en Mela Koteluk. 
Lees verder

Boomwhakalaa (10+) | wo 25 april | 14.30 uur

BOOMWHAKALAA!! is vrolijk spektakel voor iedereen met trommels en ritmes van over de hele wereld. Alle kinderen mogen meedoen met de ‘boomwhackers’, kleurrijke plastic buizen waarmee je muziek kan maken. De voorstelling zit vol sketches en Caribische liedjes waarbij het onmogelijk is om stil te zitten. 
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp