maandag, april 10, 2017

Auto over de kop Hildebrandplein

Auto over de kop op Hildebrandplein Den Haag
OmroepWest 08.04.2017 Op het Hildebrandplein in Den Haag is zaterdag een auto over de kop geslagen. Brandweer en ambulances zijn ter plaatse gekomen, maar er hoefde uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis.
De auto kwam volgens Regio15 vanuit de richting van de Troelstrakade en de automobiliste verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Toen de auto over de kop sloeg, werd ook een hek geraakt.
Door het ongeval was de weg richting Laak afgesloten en dit veroorzaakte meteen een lange file.

Regio15 08.04.2017 - Vanmiddag is er op het Hildebrandplein bij een eenzijdig ongeval een auto over de 
kop geslagen.
Het ongeval vond plaats op de rijbaan richting Laak onder het spoorviaduct.

De auto kwam vanuit de richting van de Troelstrakade en de automobiliste is ter hoogte van het viaduct door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren, waarna de auto over de kop is geslagen. Daarbij is nog een hek langs de weg geraakt.

Brandweer en ambulance zijn ter plaatse gekomen, maar niemand hoefde te worden bevrijd uit de auto. Er hoefde uiteindelijk ook niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Door het ongeval was de weg richting Laak afgesloten en dit veroorzaakte meteen een lange file.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Wow over de kop slaan lijkt me heel erg schrikken! Ik zou het ook nooit mee willen maken. Gezien de auto kan je hem nog laten repareren bij een autogarage als de auto verder nog in orde is.

12:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home