woensdag, januari 18, 2017

Brand in de Beetstraat

Beetsstraat
Beetsstraat
De brand ontstond in de keuken op de begane grond. De bewoners bevonden zich op dat moment op de eerste etage.
RTVWEST 18.01.2017 In een woning aan de Beetsstraat in de Haagse Spoorwijk heeft woensdagochtend brand gewoed. De brand ontstond in de keuken, aldus een woordvoerder van de brandweer.
De twee aanwezigen, een volwassene en een kind, konden niet op de reguliere manier het huis verlaten en zijn naar de tweede verdieping gevlucht. Daar heeft de brandweer ze met behulp van een hoogwerker bevrijd.
De twee zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en bleken niets aan het avontuur te hebben overgehouden. De woning is voorlopig onbewoonbaar, aldus de brandweer. Stichting Salvage heeft de bewoners opgevangen.
Den Haag - Beetsstraat Keukenbrand 2 personen gered door brandweer. Brand geblust. Woning voorlopig onbewoonbaar. Salvage staat bewoners bij. 11:15 - 18 januari 2017
Meer over dit onderwerp: BRAND SPOORWIJK BEETSSTRAAT
AD 18.01.2017 De brandweer heeft vanmorgen twee personen gered nadat er in een woning aan de Beetsstraat een brand ontstond. De twee zijn met een hoogwerker uit de woning gehaald.
De brand ontstond in de keuken op de begane grond. De bewoners bevonden zich op dat moment op de eerste etage. Ze zijn naar de tweede etage gevlucht toen zij zagen dat zij niet via de voordeur de woning uit konden. Daar kon de brandweer de twee bewoners uit de woning hijsen.
De bewoners zijn nagekeken in de ambulance. Er was niets met hen aan de hand, 'omdat ze naar de bovenste verdieping waren gevlucht. Ze hebben juist gehandeld', aldus de brandweer.
De woning is volgens de brandweer komende tijd onbewoonbaar.
GE DIGITAL CAMERA
Beetsstraat
Regio15 18.01.2017 Een brand heeft vanmorgen de keuken van een woning aan de Beetsstraat verwoest.
Door de brand kwam veel rook vrij. Twee bewoners werden daardoor gedwongen om te vluchten naar de tweede verdieping. Daar zijn zij 'opgehaald' door de hoogwerker van de brandweer. Toen zij weer veilig op de grond stonden, zijn zij in de ambulance gecontroleerd op de gevolgen van mogelijke rookinhalatie.
De brandweer schaalde kort op naar 'middelbrand'. De woning liep zware schade op en is voorlopig onbewoonbaar. Om de bewoners bij te staan en de schade zoveel mogelijk te beperken, komt Stichting Salvage ter plaatse.
Foto's: Dejan Jeremic  Lees meer...