vrijdag, december 30, 2016

Nieuwsbrief Laaktheater 30.12.2016

ieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.30 december 2017
 

Een gezegend nieuwjaar!

December
Maand van Sint en Piet
Wie kent ze niet
Maand van duisternis
Maand van licht
Licht van sterren
Licht van kerstlampen
December
Maand om afscheid te nemen van het oude jaar
En het allerbeste verwachtend voor het nieuwe jaar
Een gezegend nieuw jaar!

- Irene Hoekstra-Grigorie - (zie foto)
Irene woont in Laak en is een van de geportretteerden van de foto expositie Thuis, Ontheemd die op dit moment te bewonderen is in Laaktheater. Zij stuurde ons dit gedicht om te delen.

Ook wij nemen afscheid van het oude jaar. Tot maandag 9 januari zijn we even gesloten om bij te komen en terug te kijken op afgelopen jaar. Ook kijken we voorzichtig al weer een beetje vooruit. In deze nieuwsbrief een aantal hoogtepunten van komend voorjaar. Want ook in 2017 heten we jullie weer van harte welkom in ons kleine, maar fijne theater in Laak.
WEBSITE
AGENDA

Elke woensdagmiddag theater of film voor kids

Vanaf februari weer elke woensdagmiddag de leukste films en het mooiste jeugdtheater. Zo starten we op woensdag 1 februari met de film Ice Age: Collision Course. Een kaartje voor de woensdagmiddag is maar 3 euro of 1,50 euro met Ooievaarspas. Ook ben je elke week weer welkom om te komen knutselen en mee te zingen met het popkoor.
Lees verder

Liefde | vrijdag 17 t/m zondag 19 februari

In de voorstelling Liefde gaan regisseurs Daan Bosch (ZID Theater) en Shida Khizou en twintig spelers uit Laak op zoek naar de ultieme kracht van liefde. De voorstelling gaat op vrijdag 17 februari in première. 
Lees verder

Pools programma

Onze gastprogrammeur Alicja Wilusz heeft weer een afwisselend Pools cultureel programma samengesteld met film, (jeugd)theater en cabaret! We starten op zondag 15 januari met het bekende Poolse charitatieve feest WOSP! 
Lees verder

Komend voorjaar weer fijne films in Laaktheater

Filmclub Laak heeft de handen ineen geslagen met nieuwe samenwerkingspartners. Zo organiseren ze samen met De Kinderwinkel de prachtige film The Jungle Book en samen met Beweigi en Stichting MOOI een echte ladiesnight. En natuurlijk kan een fijne Franse film niet in het aanbod ontbreken. Ook onze gastprogrammeur Alicja Wilusz heeft twee heerlijke Poolse films geselecteerd.
Lees verder

Voorjaarsvakantie: KrokusKabaal

Het lijkt nog ver weg, maar wij kijken er al weer naar uit. In de voorjaarsvakantie de tweede editie van van het vrolijke voorjaarsvakantie festival KrokusKabaal. De hele week de leukste voorstellingen, films en workshops op 10 locaties in Den Haag. 
Lees verder

Comedy Lounge | zaterdag 4 maart 

Na de eerste uitverkochte editie is MC en organisator Raoel Fatehmahomed terug met het vervolg op de succesvolle Comedy Lounge
Lees verder

Thuis, Ontheemd | zaterdag 25 en zondag 26 maart

Vanaf deze zomer is Rajae El Mouhandiz Artist in Residence in Laaktheater. Zij is tijdens haar verblijf in gesprek gegaan met mensen in Laak over thuis en ontheemd zijn. Deze gesprekken vormen het vooronderzoek voor haar eerste muziektheatervoorstelling Thuis, Ontheemd. De voorstelling gaat op haar verjaardag op zaterdag 25 maart in première. 
Lees verder

100% Molenwijk - mei 2017

Samen met theatermakers Iris de Ruiter en Sylvia Bos zijn we gestart met een nieuw community arts project: 100% Molenwijk.
Vanaf september zijn ze op reis door Molenwijk. In mei 2017 maken ze samen met bewoners een reisgids van Molenwijk met mooie plekken en bijzondere verhalen. Deze wordt gepresenteerd tijdens een theatrale wandeling door de wijk.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp