vrijdag, november 25, 2016

Nieuwsbrief Laaktheater 25 november 2016

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.25 november 2016

Nieuws in december

Vanaf deze zomer is Rajae El Mouhandiz Artist in Residence in Laaktheater. Zij is tijdens haar verblijf in gesprek gegaan met mensen in Laak over thuis en ontheemd zijn. Deze gesprekken vormen het vooronderzoek voor haar eerste muziektheatervoorstelling Thuis, Ontheemd.
Foto’s van de bewoners zijn gemaakt door fotograaf Sander Stoepker. Op zondag 11 december vanaf 15.00 uur vieren en exposeren we het resultaat met onder andere de deelnemers en de wijk in Laaktheater.

Tradities zijn er om in ere te houden!
Daarom ook deze kerst weer een heerlijke kerstmusical van het Laaks Jeugdtheater. Dit jaar Hairspray jr. We belanden in de sixties; de tijd van petticoats, hoge kapsels en haarlak - heel veel haarlak. De première is op vrijdag 23 december om 19.30 uur.

Smoelenboek
We hebben sinds kort een smoelenboek op de website zodat je ook de gezichten kan zien bij de namen van de mensen die achter de schermen van Laaktheater hard aan het werk zijn. We vinden zelf dat we er best leuk op staan :) We bedanken Konrad Szymanski voor het maken van de prachtige foto's.

Je kan ons ook volgen op FacebookTwitter en Instagram.

Tot ziens in Laaktheater!
HAIRSPRAY JR.
WEBSITE

Dit staat niet in de tekst - theatergroep Medea
vr. 2 en en za. 3 december 20.00 uur | € 9 / € 4,50

Hoorspel gebaseerd op een komedie van de veelbelovende Poolse schrijver Sebastian Równy. De voorstelling is Pools gesproken met Nederlandse boventiteling.
Lees verder

Pim en Pom: het grote avontuur
wo. 7 december 14.30 uur| € 3 / € 1,50

Een heerlijke film over misschien wel de beroemdste poezen van Nederland! Vanaf 14.00 uur ben je ook meer dan welkom om te komen knutselen of mee te zingen met het popkoor.
Lees verder

Wijkbijeenkomst Thuis, Ontheemd
zo. 11 december 15.00 uur | gratis

We vieren en exposeren het resultaat van de interviews en foto's genomen rondom de gesprekken die Rajae el Mouhandiz voerde met mensen in Laak. De toegang is gratis, maar graag even aanmelden via info@laaktheater.nl
Lees verder

Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film
wo. 14 december 14.30 uur| € 3 / € 1,50

Het debuut van Snoopy en zijn vrienden op het witte doek! Vanaf 14.00 uur ben je ook meer dan welkom om te komen knutselen of mee te zingen met het popkoor.
Lees verder

International Queer & Migrant Film Festival (IQMF)
wo. 14 december 19.00 uur & 20.30 uur | € 9 / € 4,50

Het IQMF richt zich op het zichtbaar maken van seksuele diversiteit in relatie tot migratie en etnische minderheden. We vertonen een selectie van 3 films in aanwezigheid van de directeur van het IQMF Chris Belloni.

19.00 uur: Club Amazonas en Onbekend, onbemind
20.30 uur: Kiki
Lees verder

Hairspray jr. - Laaks Jeugdtheater
vr 23 t/m wo 28 december| 14.30/19.30 uur | € 6 / € 3

Tracy Turnblad en haar moeder Edna hebben meer in hun mars dan iedereen ooit voor mogelijk heeft gehouden. Tracy weet in haar eentje een ware revolutie te veroorzaken in de suffige stad Baltimore. En tussendoor verovert ze ook nog het hart van superhunk Link.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp