dinsdag, juni 07, 2016

Nieuwsbrief Laaktheater 8 juni 2016

 

Laaktheater ontvangt positief advies voor 2017-2020

Elke vier jaar wordt het budget voor cultuur verdeeld over de culturele instellingen in Den Haag. Dit gebeurt op basis van de plannen die de culturele instellingen indienen. Laaktheater heeft ook haar plannen voor 2017-2020 ingediend en we zijn ongelofelijk trots op het positieve advies dat we van de adviescommissie hebben gekregen.

Maar we leven nog niet in 2017, maar gewoon nog in juni 2016. We gaan zo langzamerhand richting het einde van het theaterseizoen. In juni nog een fijne kinderfilm, een concert vol Bollywood klassiekers, een theatervoorstelling van de jongerentheatergroep Wijk op Wielen (WOW) en we sluiten het seizoen af met Musica Mixta, 3 mini concerten op 1 avond.
WEBSITE LAAKTHEATER
LEES   VERDER

Laatste woensdagmiddagfilm voor de zomer!
De Boskampi's
Wo. 8 juni /14.30u

Kom nog een woensdagmiddag genieten van een gezellige kinderfilm in Laaktheater. De Boskampi's is een komedie over een jochie dat gepest wordt en daarom besluit zijn imago op te krikken door te zeggen dat hij bij een maffiafamilie hoort...
Lees verder

Chand Zia en Mousumi Guha
Zo. 12 juni / 14.00 uur 

Geniet van oude en nieuwe bollywoodnummers gezongen door Chand Zia en Mousumi Guha
Lees verder

Baarmoeder - Wijk op Wielen (WOW)
Vr. 24 juni /20.30 uur/ gratis toegang

Jongerentheatergroep Wijk op Wielen (WOW) maakt een intense theatervoorstelling over de overgang van de baarmoeder naar de echte wereld. 
Lees verder

Musica Mixta
Za. 02 juli /20.00 uur

Een avond, drie mini-concerten! Er klinkt muziek uit Latijns-Amerika, India en we eindigen met een jamsessie waarbij de verschillende werelden samenkomen. Musica Mixta is samengesteld door Brechtje Roos, buurtbewoner en muziekzendeling.
Lees verder

Zet alvast in je agenda!
Haags Uit Festival 3 en 4 september

Nieuw dit jaar is dat alle theaters in Den Haag ook op zaterdagavond 3 september hun deuren open zetten. En Laaktheater natuurlijk ook! Kom gezellig langs en geniet van de Maghreb Pop, Soul en Jazz van multitalent Rajae, de romantische, rustige muziek van de Poolse zanger Roger Maluga en van het Indiase klassieke dans optreden van Devika Arjun. Op zondag 4 september zijn we natuurlijk ook te vinden op de altijd gezellige informatiemarkt op het Lange Voorhout.
 
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by MailChimp