vrijdag, maart 11, 2016

Nieuwsbrief Laaktheater maart 2016

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.
 

Nieuwsbrief maart
 

In maart is er heel veel te doen in Laaktheater. Een holi viering, (jeugd)film, peuter- en jeugdtheater, dans, een Arabische poëzie en muziekavond en een Poolse theatervoorstelling.

Onze top 3:
1. Zondag 20 maart: superleuke combi van films. 's middags een Bollywoodfilm en 's avonds een Poolse film. Naar allebei gaan kan natuurlijk ook!
2. 2 Turven Hoog op locatie (ma 21 en di 22 maart): twee dagen het mooiste peutertheater en het liefste en kleinste publiek in huis.
3. Arangetram Devika Arjun: onze collega Devika danst na jarenlange training van de Zuid-Indiase klassieke dansstijl haar podiumdebuut. En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op!

Graag tot ziens in Laaktheater!

 
TICKETS
TIP EEN VRIEND

Holi full color - zo 13 maart 14.00 uur

Vier het Holi feest met ons mee! Dit hindoestaanse feest dat jaarlijks rond de maand maart gevierd wordt, is een combinatie van een lentefeest, een feest van de overwinning van het goede op het kwade en een Nieuwjaarsfeest. In Laaktheater vieren we Holi met muziek van de Little Champs, zang, Bollywooddans en een verhaal over Holi.

Nieuwsbrief actie: Koop twee kaartjes en krijg het derde kaartje gratis! Reserveren kan via info@laaktheater.nl
Lees verder

Jeugdfilms op de woensdagmiddag!

Op woensdag 16 maart om 14.30 uur Koemba: de zebra die zijn strepen kwijt is en op woensdag 23 maart de ultieme paasfilm Hop! 
Lees verder over Koemba
Lees verder over Hop

Poolse verhalen uit de bollenstreek
za 19 maart 19.00 uur

Een voorstelling over de afkomst en de toekomst. Over waargebeurde verhalen en verborgen talenten. Over generaties en hun zoektochten naar het geluk met elkaar en over het koekje bij de koffie. Pools en Nederlands gesproken - vertaald via boventiteling
Lees verder

Bollywoodfilm 3 idiots - zo 20 maart 15.00 uur

In deze bollywoodfilm maken twee vrienden (Madhavan en Sharman Joshi) een bijzondere reis wanneer ze op zoek gaan naar hun verloren derde vriend Rancho. Hindi gesproken - Engels ondertiteld
Lees verder

Shit in het Pools - zo 20 maart 18.00 uur

Komische film met Tymon Tymanski, Robert Maksymilian Brylewski en Grzegorz Halama over de rockband Tranzystory die op zijn eerste tournee door Polen gaat.
Lees verder

2 Turven Hoog op Locatie
ma 21 & di 22 maart 10.00 & 13.30 uur (2-4 jaar)

2 Turven Hoog op locatie brengt het mooiste peutertheater naar Den Haag. Dit jaar met de voorstellingen Kluizelaar en Wonderland
Lees verder over Kluizelaar
Lees verder over Wonderland

Arangetram Devika Arjun - do 24 maart 19.00 uur

Wanneer een Bharat Natyam danseres alle basisvaardigheden van deze Zuid-Indiase klassieke dansstijl beheerst, mag zij haar arangetram (podiumdebuut) doen. Na vele jaren danstraining zal onze collega Devika Arjun haar arangetram in Laaktheater dansen. 
Lees verder

Marhaba Awtan - za 26 maart 18.00 uur

‘Marhaba Awtan’ betekent: ontmoeting tussen poëzie en muziek. En dat is wat er deze avond gebeurt in Laaktheater: een bijzondere combinatie van woorden en klanken uit verschillende culturen ontmoeten elkaar. De gedichten zijn in het Arabisch, Engels en Nederlands. Het Arabisch wordt in het Engels vertaald. 
Lees verder

Clowns kado - wo 30 maart 14.30 uur (4+)

Een kale musicus met een rood plukje haar speelt zijn concert. Zijn maatje geeft er een eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, een stille trom, een zeepbellen act en nog veel meer…
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den HaagZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by MailChimp