zaterdag, februari 20, 2016

Welkomspakket voor nieuwe bewoners stadsdeel Laak

Den HaagFM 19.02.2016 Mensen die in de Haagse wijk Laak komen wonen, kunnen binnenkort rekenen op een welkomstpakket, met cadeaus, kortingsbonnen en folders.

Tijdens een bijeenkomst van de Quartier Laak Match Markt werd het idee gelanceerd, waarna studenten van de Haagse Hogeschool het verder uitwerkten. “We starten als pilot met 500 pakketten”, zegt Jurienne Hollaar van de Coalitie Laak. “We hebben veel leuks, liefs en moois in Laak: zoals de Lichtjesroutes, de Hoedjesparade, wandelroutes en fietstours. Dat willen we delen en beter zichtbaar maken. Dit keer door het maken van cadeaupakketten voor mensen die nieuw in Laak komen wonen.”
Ondernemers kunnen gratis hun product of dienst in het pakket stoppen. Voor het uitdelen van kortingsbonnen, gadgets en folders in het pakket moeten de ondernemers geld betalen. Als de pilot slaagt, wordt het project uitgebreid. “Uiteindelijk willen we naar 7.000 pakketten per jaar”, zegt Hollaar.

Luister hier naar het interview met Sandra van de Waart: “Praktisch cadeau om kennis te maken met de wijk”. ...lees meer