vrijdag, februari 19, 2016

Quartier Laak Februari 2016

Al het moois en lekkers uit Laak als een gratis geschenk, wat een mooi cadeau!
Hij gaat er eindelijk komen: Het welkomstpakket uit Laak! Hoort uw folder, kortingsbon, product of dienst hierin? Doe mee!

We hebben veel leuks, liefs en moois in Laak: De lichtjesroutes, De Coalitie Laak, Koninkrijk Laak en de Hoedjesparade, De Quartier Laak wandelroutes en fietstouren, etc. etc. Dat willen we delen en beter zichtbaar maken. Dit keer door het maken van cadeaupakketten voor mensen die nieuw in Laak komen wonen, maar ook als geschenk voor u, uw personeel, klanten of doelgroep.
De Quartier Laak Match Markt zorgde voor de idee├źn, studenten van de Haagse Hogeschool hebben het uitgewerkt als stage, nu is het aan u om de doos te vullen, dan zorgen wij samen met partners uit Laak voor het samenvoegen in een mooie doos, logistiek en verspreiding. We starten als pilot met 500 pakketten welke we dankzij de samenwerking met het stadsdeelkantoor nu voor een extra lage deelnameprijs voor u, gratis aanbieden aan nieuwe huishoudens in Laak!

Wat kost het om deel te nemen?
EUR 0,-  per (waardebon van uw) gratis product of dienst.
EUR 35,- per unieke kortingsbon of gadget van uw organisatie,
EUR 75,- per folder van uw organisatie.
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Na ontvangst van betaling (voor 31 maart!) bent u gegarandeerd van plaatsing. Samengevat heeft u dus voor deze eenmalige investering, 500 nieuwe lezers/klanten/bezoekers uit Laak en u kunt net zo veel items plaatsen als u wilt!

Wilt u niet zelf uw folders maken?
Wilt u het pakket ook uit(laten)delen aan uw personeel, klanten of doelgroep?
Wilt u zelf meehelpen met, of heeft uw organisatie een bijdrage aan dit of vele andere projecten van Quartier Laak?
Heeft u een ander goed idee voor Laak?
Sluit aan en bouw mee door deze email te beantwoorden, via www.quartierlaak.nl/contact of neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Help mee ook deze pilot succesvol te maken, want uiteindelijk willen we naar 7000 pakketten per jaar, dus stuur deze mail gerust door naar uw netwerk. 
Bouw mee!
Leuke foto's ook op facebook!
Volg ons via www.facebook.com/Quartierlaak en onderstaande buttons en blijf zo op de hoogte!

Met een warme groet,
Jurienne Hollaar: 06-34186498
Sandra van de Waart: 0