donderdag, april 09, 2015

Kunst op de Schimmelweg/Huis te Landelaan


Kunst in de Wijk.
Al weken lang is er iets speciaals aan de gang in de Oase. Al vele jaren lang is er in de Oase onder stimulerende leiding van Hasan Sahin een bloeiende kinderkunstacademie. Kinderen in de basisschoolleeftijd leren echt tekenen en schilderen in een prettige en gezellige sfeer.

Dan is er nu resultaat te bezichtigen. De toegangsweg naar Spoorwijk op de Schimmelweg / Huis te Landelaan is namelijk opgefleurd. 


Op zaterdag 11 april a.s. om 13.00 uur bent u van harte uitgenodigd om de feestelijke onthulling van de Entree van Spoorwijk mee te maken.

De Entree van Spoorwijk is mogelijk geworden  omdat de bewonersorganisatie in november 2014 de Buurtprijs van de Postcode/Oranjefonds heeft gewonnen.

Kunstenares Margriet Snaterse heeft in opdracht van BOS en samen met kinderen uit Spoorwijk fleurige panelen gemaakt voor de Entree van Spoorwijk (eind Huis te Landelaan) richting Alberdinghk Thijmstraat.
Ook de  gemeente Den Haag heeft een bijdrage geleverd voor dit project.


U bent van harte welkom a.s. zaterdag op de driehoek locatie Schimmelweg, Sinjeur Semijnsweg en Jonathanstraat van 13.00 – 15.00 uur.

Onthulling 11.04.2015