maandag, maart 23, 2015

Brand in woning Stastokstraat Spoorwijk

Brand.

Het vuur ontstond rond 17.00 uur en zorgde voor veel rookontwikkeling. De brandweer moest de deur van het huis openbreken, omdat de bewoners niet thuis waren. Al snel waren de vlammen geblust.
Regio15 22.03.2015 Spoorwijk - Vanmiddag heeft er een forse brand gewoed in een woning in de Stastokstraat 26  in Spoorwijk.
De brand brak even voor vijf uur uit in een rijtjeswoning; de bewoners waren op dat moment niet thuis. Brandweereenheden van de kazernes Laak, Rijswijk en Centrum werden gealarmeerd.
De brandweer heeft de voordeur geforceerd en daarna was de brand relatief snel onder controle. Ondanks de forse rookontwikkeling luidde het nader bericht van de brandweer 'kleine brand'.
Het is niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Maar vast staat wel dat, vooral door de vele rook, de woning en de inventaris veel schade heeft opgelopen. Stichting Salvage zal de bewoners daarom ondersteunen bij het verwerken en beperken van de schade. Lees meer...
Video: Sander Paardekooper
RTVWEST 22.03.2015 In een rijtjeshuis in de Stastokstraat, in de Haagse Spoorwijk, heeft zondag aan het eind van de middag brand gewoed. Het vuur ontstond rond 17.00 uur en zorgde voor veel rookontwikkeling.
De brandweer heeft de deur van het huis opengebroken, omdat de bewoners niet thuis waren. Niet veel later waren de vlammen geblust. De woning heeft door de brand en de rookontwikkeling flinke schade opgelopen. De bewoners is hulp aangeboden bij de afhandeling ervan. Lees verder
Den HaagFM 23.03.2015 In een rijtjeshuis in de Stastokstraat, in Spoorwijk, heeft zondag aan het eind van de middag brand gewoed.
Het vuur ontstond rond 17.00 uur en zorgde voor veel rookontwikkeling. De brandweer moest de deur van het huis openbreken, omdat de bewoners niet thuis waren. Al snel waren de vlammen geblust.
De woning heeft door de brand en de rookontwikkeling flinke schade opgelopen. De bewoners is hulp aangeboden bij de afhandeling ervan. ...lees meer