zondag, september 07, 2014

Terugblik Kleurrijk Festival 2014

Beste Supporters van Spoorwijk;

Voldaan mogen we terugkijken op een Super Kleurrijk Festival 2014. Het was een Super dag, een Super programma, een Super Samenwerking en een Super resultaat!
Het begon al Super in de voorbereiding, want we stonden zelfs met onze eigen inzending zaterdag in het NRC. En we kregen nog eens een Super bericht: De Bewonersorganisatie krijgt van het Oranjefonds/Postcodeloterij nog eens een Super Prijs. Daarover straks meer.

Maar ook de samenwerking was hartstikke Super: op locatie bij de Beetsstraat/van Koetsveldstraat leek het nog even spannend, maar met slimme planning werd de straat ook supergezellig ingericht. En het Podiumprogramma kon om 12:00 al losbarsten! Wethouder Baldewsingh trapte dit passend af met lof voor al onze vrijwilligers en resultaten. DJ Arjen wist de sfeer er samen met de Brassband goed in te krijgen. En vanaf 13:00 kwam dan ons echte Talent. En die wisten er echt een Super Performance van te maken! Afgewisseld met onze ervaren dans- en muziekgroepen, inclusief wereldberoemde F1rstman, eindigde dit dan ook in een Superfinale van Spoorwijk ’s Got Talent. We hopen Stacey en al onze andere talenten en kundige voetballertjes nog vaak terug te zien op zo’n Super manier! Bijgaand een Super indruk van de Super afsluiting.
Ik weet niet hoe ik jullie allemaal moet bedanken voor zo’n Super dag, maar bij deze: we hopen het nog vaak over te doen!

En dan nu nog het Superbericht: het Oranjefonds/Postcodeloterij heeft een Prijs voor ons in Petto. We trappen dat af samen met de Keep It Clean Day (KICD). We hopen dus zo veel mogelijk SuperSupporters van Spoorwijk ook dan weer te kunnen zien. Kom dus ook op vrijdag 19 september, om 13:00, naar de hoek Schimmelweg / Sinjeur Semeynsweg. En met heel veel handjes hebben we daar licht werk en veel plezier! Tot dan!

Nogmaals bedankt en met vriendelijke groet, namens het bestuur van BOS,

Marjan Wesselingh,
voorzitter Bewonersorganisatie Spoorwijk B.O.S.

Kleurrijk Festival Spoorwijk 2014

Bewoners Organisatie Spoorwijk organiseerde het Kleurrijk Festival dit jaar aan het Gouverneurplein. Op zaterdag 6 september waren er optredens van verschillende dansgroepen, een Talentenshow en lekkere snacks. Voor de kinderen was er van alles te beleven zoals workshops, schminken, Rad van Fortuin en het altijd populaire springkussen. Video