vrijdag, februari 22, 2013

DINER Smaak van laak: donderdag 4 april 2013 Laaktheater

DINER Smaak van laak: donderdag 4 april 2013 17.00 – 19.30 uur in Laaktheater,

Ivm het eten graag even opgeven of u komt en met hoeveel personen.


Beste betrokkenen bij de Smaak van Laak,

Het heeft even geduurd voordat ik weer van me liet horen. We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met te onderzoeken wat we met onze beperkte middelen en menskracht wél kunnen: voorstellingen, educatie, toneelprojecten en …. De Smaak van Laak!

Het boekje dat we hebben gemaakt met foto’s van Leo Lausberg van alle stoeptegels die we vorig jaar hebben gemaakt wordt binnen afzienbare tijd gepresenteerd in de Oase. Daarover krijgen jullie apart bericht. Zo ook over de ‘première’ van de literaire wandeling waaraan een aantal van jullie hebben meegewerkt.

Inmiddels zijn de fondsaanvragen voor De Smaak van Laak 2013 de deur uit en komen de eerste toezeggingen binnen. Het thema dit jaar is MUZIEK. Een aantal Laakse muzikanten is dan ook nauw betrokken bij de voorbereidingen. Met hen maakt u ook kennis de 4de april.

Of we weer een kunstroute – met muziek in de diverse ateliers! - kunnen organiseren hangt mede af van het enthousiasme en de betrokkenheid van de kunstenaars. Samen kunnen we het voor elkaar krijgen, maar als Laaktheater alleen lukt dat niet. Dit jaar zullen de meeste activiteiten plaatsvinden in de maand OKTOBER.

Over uw ideeën, onze plannen, uw bijdrage en onze inbreng willen we van gedachten wisselen op donderdag 4 april onder het genot van een heerlijke maaltijd. Dan weten we vermoedelijk ook op hoeveel centjes we kunnen rekenen. Dat praat wat makkelijker.

Ik hoop u allemaal weer te zien in Laaktheater!


Hartelijke groet,Mieke de Wit

Laaktheater

Ferrandweg 4T
2523 XT Den Haag
kantoor: 070-3933348
kassa: 070-3966135
www.laaktheater.nl