vrijdag, maart 02, 2012

Bouw zelf je huis in de Beetsstraat

Klik titelDe levendige Beetsstraat


In de Beetsstraat in Spoorwijk bevinden zich 10 schitterende kavels waarop u met veel vrijheid uw droomhuis kunt realiseren. Een Haagse stadsbuurt met reuring, rust en ruimte. Alle voorzieningen op loopafstand.

Spoorwijk, ontworpen door de beroemde architect Berlage, was honderd jaar geleden een van de eerste wijken in Den Haag waar op grote schaal sociale woningbouw werd toegepast. Eind vorige eeuw maakten de verouderde arbeidershuisjes plaats voor moderne gezinswoningen en appartementenblokjes. De ruim opgezette straten zijn gebleven. De meeste nieuwe huizen zijn koopwoningen. De bewoners zijn trots op hun wijk, het groen en de rust.

Verrassend veelzijdig
Een bijzondere blikvanger is het Hof van Heden, een groot, schitterend buurtpark in de Beetsstraat. De levendige Gouveneurlaan ligt op enkele minuten loopafstand. Hier vindt u een uitgebreid winkelaanbod. De kinderopvang zit om de hoek van de Beetsstraat, maar ook voorschool De Locomotief en basisschool De Spoorzoeker liggen op een minuut lopen van de bouwlocatie. Een paar straten verder is de bibliotheek en de huisartsenpost met apotheek, logopedisten en kinderfysiotherapie. In de directe omgeving zijn er diverse (middelbare) scholen.

Bouwimpressie.Kijk op: WWW.IKBOUWINDENHAAG.NL