woensdag, oktober 19, 2011

De klus geklaard in de Rudolf van Brammenstraat e.o.

klik op titel voor het complete verhaal.


Op woensdag 12 oktober heeft Vestia in de persoon van Aad Bouwhuis officieel het herstelproject van de Ventilatie af gesloten want de klus is inmiddels geklaard.

Hij informeerde de bewoners over de stand van zaken mbt het herstel van de Ventilatie en aanverwante zaken.


Belangrijk punt van inbreng tijdens het bezoek was het verzoek tot een Nulmeting. Hier bleek Vestia niet echt van onder de indruk want Aad Bouwhuis moest er nog over nadenken. Dit mede vanwege het feit dat er door Vestia geen klachten meer werden ontvangen.

Toch werkt de warmtepomp nog steeds niet goed en is het nog steeds te warm in de woningen. In de ochtend voor het bezoek van Vestia zijn er door de firma van der Heyden nog wat reparaties gedaan ivm een lekkage in het electrische gedeelte van de warmtepomp. Ook werd er een tussenstuk geplaatst waardoor de capaciteit nog maar 6 liter warm water was in plaats van 10 liter per minuut.

Ook werden er wederom nog wat aanpassingen gedaan aan de instelling van de warmtepomp. Deze zijn de dag erna alweer ongedaan gemaakt omdat het toen helemaal onmogelijk was om te douchen. Er was namelijk geen druk meer op de mengkraan en het water was koud.

En ook is er weer een bewoner in de straat die wederom een longontsteking heeft.

Kortom, de bewoners werden niet veel wijzer van het bezoek van de heer A. Bouwhuis. Hij zei zelfs dat het met een aantal klachten mogelijk niet aan de huizen ligt !!!! Nee, de problemen komen waarschijnlijk met de regen naar beneden vallen !!

Overigens vond Vestia het vreemd dat zij nog niet door de GGD zijn benaderd over de situatie geconstateerd na hun metingen van de binnentemperatuur en de luchtvochtigheid. De bewoners vinden dit ook vreemd want het gaat notabene toch om de gezondheid van de bewoners!!!


Er zijn dus wel degelijk nog wat losse eindjes die aantonen dat het doel “Een optimaal functioneren van het binnenmilieu” nog (lang) niet is bereikt.

Het is dus nog even wachten op het feestje !!!