donderdag, maart 03, 2011

Veroorzaker botsing Rudolf van Brammenstraat rijdt door

Klik op titel

Politie zoekt gevluchte bestuurder

RTVWEST 02.03.2011 - DEN HAAG - De politie zoekt getuigen van de botsing afgelopen nacht in de Rudolf van Brammenstraat in Den Haag. Een bestuurder vluchtte daarna.


De politie werd gewaarschuwd toen een bestuurder van een bestelauto tegen een auto botste, de macht over het stuur verloor en vervolgens tegen nog twee andere auto's botste. Daarna zou de bestuurder zijn weggerend in de Beetstraat.

De bestelauto bleek te zijn gestolen. De politie vraagt getuigen zich te melden.


Oproep getuigen:

Bestuurder gevlucht na botsing met 3 personenauto's

Datum incident: 02-03-2011 Bureau/gemeente: Den Haag


Een nog onbekende bestuurder is in de nacht van 2 maart, rond 4.00 uur, gevlucht nadat hij in de Rudolf van Brammenstraat met een bestelbusje tegen drie geparkeerde autos aangereden was.

Getuigen waarschuwden de politie nadat ze gezien hadden hoe een de bestuurder van de bestelbus eerst in de Rudulf van Brammenstraat een aan de linkerzijde geparkeerde auto over de volle lengte raakte, en vervolgens de macht over het stuur verloor. Daarna raakte het busje een aan de rechterkant geparkeerde auto en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een derde auto. De getuigen zagen daarna de bestuurder en een passagier wegrennen in de richting van de Beetsstraat.

Het bestelbusje bleek van diefstal afkomstig. Het wordt vandaag door de technische recherche op sporen onderzocht.

Het signalement van de bestuurder en zijn bijrijder is beperkt. Het betreft twee mannen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar. Een man had een klein postuur, de ander was iets groter. Beiden droegen zwarte mutsen.

Bent u getuige geweest van aanrijding of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de politie van politiebureau Laak op nummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Dit politiebericht uit Den haag is oorspronkelijk gepubliceerd op www.politiepersberichten.nl