vrijdag, juli 09, 2010

WK 2010 in Spoorwijk


Anders dan in Laakkwartier (klik op de titel) is het tijdens de WK 2010 in Spoorwijk vrij rustig gebleven.


Iedereen wordt dan ook opgeroepen vooral rustig te blijven. Spoorwijk heeft alweer vrij lange tijd bewezen een gezellige en prettige wijk te zijn en fijn om in te wonen. In het verleden was dit wel anders. En die tijd zijn we gelukkig voorbij. Graag willen wij dit zo houden.

Doe vooral leuke dingen met de buren en geniet van de WK-vreugde en help met elkaar de straat netjes en leefbaar te houden. Dus ook geen lege flesjes en blikjes op de straat dumpen. Hiervoor zijn er de afvalbakken.

En wees vooral voorzichtig met vuur en vuurwerk tijdens het warme weer !!!

Doe ook mee aan de speciale Aktie van RTVWEST.


Stuur uw eigen WK-filmpjes naar TV West

RTVWEST 08.07.2010 - REGIO - TV West maakt een documentaire van de WK-finale. En daarvoor hebben we uw hulp nodig. Stuur de beelden die u heeft gemaakt tussen zondagmiddag 12 uur en maandagmiddag 12 uur.

Het maakt niet uit hoe: van professionele camera's tot mobiele telefoons. Het maakt niet uit wat. Het zenuwachtig ijsberen op zondagmiddag, het aantrekken van de oranje-attributen. Nagelbijten, de uitgestorven straten tijdens de wedstrijd, dansen met de buurvrouw, of.... huilen om een Spaanse overwinning, je vriend troosten en zweren nooit meer sangria te drinken en de gloednieuwe Seat meteen in te ruilen.

Maar ook de volgende dag, de krant op de deurmat, het nagenieten, de volle asbak, de lege bierflesjes of het weghalen van de oranjeversieringen en het nemen van een dubbele dosis Aspro.

Historisch document

Stuur voor 19 juli de beelden toe. Op dvd, of op band. Geef wel aan waar de beelden gedraaid zijn. U kunt de beelden ook op Youtube zetten. Laat dan wel even de url weten van het filmpje.

U kunt uw informatie mailen naar oranje@omroepwest.nl.

Op deze manier werkt u mee aan het vastleggen van een historische document.