donderdag, juni 17, 2010

Kleurrijk Spoorwijk Festival 26 juni 2010

Beste mensen,


Al meer dan tien jaar is in Spoorwijk het succesvolle Kleurrijk Festival.

Dit evenement vindt plaats op 26 juni tussen 12.00 - 18.00 uur op het schoolplein van de Jeroenschool (Guido Gezellestraat). Het festival wordt met veel enthousiasme en betrokkenheid voor en door de bewoners georganiseerd en bezocht.

Na de officiële aftrap om 12.00 uur door Marcel Keus, voorzitter Bewoners Organisatie Spoorwijk (BOS), opent wethouder Kool, de nieuwe stadsdeelwethouder van Laak, rond 12.15 uur het festival.

Voor jong en oud is er daarna van alles te doen. Behalve informatiestands en open podium zijn er diverse attracties. Het festival heeft als doel om de gehele kleurrijke bevolking van Spoorwijk bij elkaar te brengen.


Programma

Op het schoolplein van de Jeroenschool (ingang bij de Guido Gezellestraat) komen meer dan 20 stands met informatie over de buurt. Ook is er een open podium met een zeer gevarieerd programma. Talenten uit de buurt treden op maar ook bekenden zoals ‘Alfred Jodocus Kwak’ voor de kinderen en ‘The Clarks’ voor de volwassenen.

Aan de andere kant van het schoolplein (Oltmansstraat) zijn er voor de jeugd en de jongeren diverse sportactiviteiten waarvoor leuke prijzen te winnen zijn. Als bijzondere attractie voor jong en oud op deze bijzondere dag is er een lasergame op het Ledeganckplein. Alsof het nog niet genoeg is, kan iedereen ook nog eens genieten van een bungee jump trampoline.


Samenwerken verbindt

Elk jaar vindt er in spoorwijk het Kleurrijk Festival plaats. De Bewoners Organisatie Spoorwijk (BOS) organiseert het en Boog ondersteunt ze hierbij. Organisaties en vrijwilligers uit de buurt zijn betrokken bij dit festival en helpen mee om het tot een succes te maken.


Graag nodigen wij u van harte uit dit mee te maken.


Met vriendelijke groet,


Namens de Bewonersorganisatie Spoorwijk, BOS en MOOI


Betsy Perkstraat 14

2524 XT DEN HAAG

Tel. 070 396 00 00

Website: www.spoorwijk.org