zondag, april 25, 2010

Verbeter de Buurt ook in Spoorwijk

(Klik op de titel en zoek op de woordcombinatie Schimmelweg Den Haag)

www.verbeterdebuurt.nl.
De website www.verbeterdebuurt.nl is vorig jaar in alle stilte begonnen klachten en ideeën te verzamelen over de directe leefomgeving van mensen. Inmiddels hebben ze 2.500 meldingen doorgespeeld aan de bijna 300 aangesloten gemeenten.


Over Verbeterdebuurt
Verbeterdebuurt.nl is er om samen met jou buurten te verbeteren. Meld hier problemen en/of ideeën voor jouw buurt en zij geven ze door aan jouw gemeente of stadsdeel.

Waarom verbeterdebuurt.nl?
Ze zijn www.verbeterdebuurt.nl begonnen om buurten te verbeteren. Ze denken dat een gebruiksvriendelijke en simpele website daaraan bijdraagt.

Steunt jouw gemeente verbeterdebuurt?
Ze streven ernaar dat elke gemeente de meldingen van verbeterdebuurt ook echt behandelt. Ze hebben echter nog niet van elke gemeente officieel groen licht gekregen, maar ze werken hier hard aan! Gemeenten kunnen hun bereiken op gemeente@verbeterdebuurt.nl.

Plaats een reactie
Ben je het eens met een melding? Stem dan op de melding of plaats een reactie. Ook de gemeente kan op een melding reageren. Op die manier ontstaat er een directe dialoog tussen de gemeente en burgers.

Feedback en ervaringen?
De meningen en ideeën van gebruikers zijn erg belangrijk voor verbeterdebuurt. In deze fase nodigen ze iedereen uit om mee te denken. Deel je feedback via Twitter of per mail.

Verbeterdebuurt zoekt
Het gaat goed met verbeterdebuurt! Daarom zoeken ze een stagiair Community en Marketing Manager. Wil je graag meehelpen verbeterdebuurt nog groter te maken? Ben jij degene die ze zoeken? Laat dan van je horen

Een initiatief van: