zondag, februari 07, 2010

De Oud Hagenaar - de krant voor de 50-plusser

(klik op titel)

De speciale krant voor 50-plussers zal ook flink wat Spoorwijkers aanspreken.

“Het succes van De Oud-Hagenaar stoelt eerst en vooral op de mooie verhalen over vroeger van gewone mensen en hele en halve professionals, op historisch en ander vlak; de persoonlijke ‘oproepjes’ en last but not least de foto’s en illustraties van vroeger. Unieke content, zoals dat heet, die er voor zorgt dat de krant intensief wordt gelezen; langer en beter dan een gemiddeld ander gratis blad.

Precies dat is de kern van de extra waarde om erin te adverteren en je erop te abonneren. Onze lezers zijn echte lezers, de krant biedt ze iets anders dan een bodempje voor de kattenbak.”, aldus hoofdredacteur Hoynck.


Een bekende naam is de initiatiefnemer tot het uitgeven van de krant De Oud Hagenaar.
Namelijk Mr. Constant V. Martini, hij was lang geleden als Haagse wethouder een van de bekende gezichten van de PvdA. Ook was hij indertijd de oprichter van de Haagse Wetwinkels. Recentelijk was hij zelfs nog voorzitter van de Haagse PvdA-afdeling.
Contact: martini@deoud-hagenaar.nl

De krant gaat alweer zijn 2e levensjaar in via een 2-wekelijkse oplage van ruim 50.000 exemplaren. De krant gaat niet huis-aan-huis maar is op te halen via vaste verspreidingspunten in de stad en regio.Voor Spoorwijkers betekent dit een wandelingetje naar de bekende adres Primera boekhandel/postkantoor op de Gouverneurlaan 664.

Net zoals de wijkkrant is ook De Oud-Hagenaar geheel GRATIS.


Verhalen.
Voor de schrijvers onder u is er ook de mogelijkheid een stukje kopy in te leveren voor publicatie in de krant. U kiest als onderwerp een stukje Den Haag uit uw grijze verleden. Den Haag begint uiteraard in uw wijk. Ook lokale herinneringen zijn zeker de moeite waard.
Stuur uw verhalen naar: redactie@deoud-hagenaar.nl

Oproepjes.
U denkt de laatste tijd vaak aan uw buurman die jaren geleden vertrok naar elders. U heeft zijn adres niet maar wil graag weer in contact komen met hem. Ook kunt u in de krant uw oproepjes laten plaatsen.
Stuur ze naar: oproepjes@deoud-hagenaar.nl

Reacties.
Wilt u reageren op een artikel in de krant ?
Stuur uw reactie naar: lezersreacties@deoud-hagenaar.nl

Abonnementen:
abonnementen@deoud-hagenaar.nl

Algemene informatie:
info@deoud-hagenaar.nl
www.deoud-hagenaar.nl


De Oud Hagenaar
Uitgeverij First Royal Telecom BV
Postbus 26046
2502 GA Den Haag
T. 0704275097